Moja baba zen budista

Moja baba zen budista

Siniša Ubović

Izdavač: Leo Commerce

Žanr: Popularna psihologija

Cena u knjižarama: 726,00 din

Cena i do: 588,06 din

Besplatna isporuka za korisnike

Dostupnost po knjižarama

Ovaj artikal nije dostupan u knjižarama

Ako vas je Alhemičar naveo da postanete svesni svoje lične legende, a Kaluđer koji je prodao svoj ferari inspirisao da ostvarite svoje snove i uzmete sudbinu u svoje ruke, onda je roman Moja baba zen budista knjiga koju ne smete propustiti!

Sinisa Ubović, umetnik, glumac, predavač, tragač za istinom, kolumnista, pripovedač, slušalac i kreator sopstvenog života i realnosti, ne prestaje da nas iznenađuje.

Posle velikog uspeha knjige Put promene (2012) i pratećeg priručnika Afirmacije za Put promene, u kojima nudi praktične smernice i putokaze za samospoznaju i bezbedno koračanje putem promene, Siniša nas je ovog puta obradovao romanom!

Kroz knjigu Moja baba zen budista Siniša nastavlja da nas fascinira fantastičnim stilom, mudrošću, kao i poznavanjem najdubljih ljudskih strahova, dilema i izazova. U formi romana prati život savremenog čoveka u Beogradu u trenutku u kojem mu se život raspada i koji sticajem neverovatnih okolnosti u samo nekoliko dana dolazi do novih spoznaja i otvara vrata istine, koju je često u životu slušao, ali je sada prvi put istinski čuje. Prolazeći kroz turbulentno emotivno stanje, glavni junak ovog fantastičnog romana bori se s različitim pitanjima o samom smislu života, sa strahom i nedoumicom, ali istovremeno i željom za spoznajom i ljubavlju.

Kroz suze i smeh doći ćete do odgovora za kojima ste možda i vi čitavog života tragali. Kakav život zaista živimo? Šta propuštamo zbog toga što „nemamo dovoljno vremena“? I šta nam je to najbitnije u životu? Zašto je važno biti prisutan u sadašnjem trenutku? Kada nastaje preokret i ko su naši duhovni učitelji? Saznajte sada i ovde. Vreme je!

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2013.

128

Latinica

Tvrd

12,5x17,5 cm

A087795

9788679502681

Prosečna ocena

5

(3)
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

02. Decembar 2017

Nada Babić

Upravo sam gledala po prvi put intervju sa Sinišom i ostala sam bez tetsta, jer do sada nisam bila upoznata sa njegovim stvaralačkim radom..u potpunosti podržavam njegove stavove, jer ja inače već dugo pokušavam funkcionisati na principima koje i on prezentuje... radi li promocije knjige, ako daa,moze li malo preko Drine, do Bijeljine, naša Biblioteka radi promocije svih značajnijih pisaca i umjetnika..rado bih ga vidjela kod nas..pozzz iz Semberije

19. Septembar 2015

Đorđe Grković

Upravo danas ( mislim da je bila repriza) sam gledao na Tv BGD,emisiju Živeti kao sav normalan svet.Oduševljen sam razmišljanjem glumca i piscem Sinišom Ubovićem.....nešto posebno...želio bi kupiti tu knjigu !!!

30. Avgust 2014

Ksenija

Upravo sam gledala \"Živeti kao sav normalan svet\" u kome je bio gost baš Siniša Ubović. I, primila sam se. Kupiću baš ovu knjigu jer posle svega što je izgovorio u ovoj emisiji Siniša je zaslužio moje poštovanje i poštovanje njegove reči. Imam mnogo više godina nego Sinića ali i dalje istražujem i učim i, evo situacije, da ponovo naučim nešto o životu. O životu, o samoj sebi, o spoznaji sebe i kako sebi pomoći, ali i drugima nikada nije glagol koji se istrošio. I kao što sama imam običaj da kažem, ja i dalje čitam znakove pored puta i tumačim ih. Sve što nam se dogadja u životu, našem i tudjem, u svetu oko sebe sve su to znakovi koji nas na neki zaključak upućuju i grade našu ličnost. I tome nikada kraja sam konačnog kraja. I, budite mirni, spokojni i trudite se da sažmete svoje misli i osećanja u malo običnih reči jer one najviše kazuju.

Od istog autora