NIKOM NI REČI

Harlan Koben

Izdavač: Laguna

Žanr: Akcioni, Trileri

Redovna cena: 699,00 din

Sa popustom i do: 534,74 din (ušteda: 164,27 din)

Za Dr Dejvida Beka gubitak je bio isuviše bolan. Svakog dana u poslednjih osam godina proživljavao je užas onoga što se dogodilo. Svetlucavo jezero. Bleda mesečina. Prodorni krici. Noć kada je ostao bez žene. Poslednji put kada ju je video u životu. Svi mu govore da je vreme da nastavi da živi dalje, da zaboravi na prošlost, jednom za svagda.

Ali, Dejvid Bek ne može da prihvati kraj. Na ekranu njegovog kompjutera pojavila se poruka, rečenica koju su znali samo on i njegova pokojna žena. Odjednom, Bek počinje da veruje u nemoguće – da je negde, nekako, Elizabet ipak živa.

Bek je upozoren da ne govori nikom ni reči. Tako i postupa. Zbog toga on izbegava ljude kojima najviše veruje i upušta se u potragu za nejasnim likom čije mu poruke pružaju očajničku nadu. Ali, neko mu je već za petama.

Bek se kreće prema srcu mračne i smrtonosne tajne – a neko namerava da ga zaustavi pre nego što tamo stigne. 

“Ne sećam se kada sam poslednji put osećao takvu žurbu da završim čitanje jednog romana. A u poslednjih 30 stranica, pa, videćete. Pokušajte da čitate NIKOM NI REČI tako polako da možete da uživate u Kobenovom stilu. Biće teško. Ali pokušajte.”St. Petersburg Times 

“NIKOM NI REČI počinje potresnom scenom od koje će vam možda krenuti suze, a onda vas povuče na uzbudljivo putovanje na kojem ćete neprestano pogađati i okretati stranice što brže možete, u gotovo očajničkoj želji da saznate šta se dalje desilo.”Denver Post 

“Veoma uzbudljiv, brzog ritma, veličanstven pripovedački stil.”Publishing News 

“Već nakon petnaest strana knjige Koben vas uvlači. Nakon toga ne usporava ritam… Ako vam za ovu knjigu bude trebalo više od dva dana da je pročitate, budite sigurni da previše radite.”Detroit News 

“Očaravajući, originalan i napet triler… uzbudljiv… pametan i jedinstven.”Los Angeles Times

Posetite: www.harlancoben.com

Kategorija:

Broj strana:

Format:

nav-id:

Knjige

340 strana

13x20 cm

A000031

10. Februar 2010

Verica Palibrk

Pročitali ste puno trilera, volite taj žanr i slobodno za sebe možete da kažete da u većini možete relativno brzo sami da nađete ubicu/prevaranta/kidnapera. “Nikom ni reči” je roman koji vam to nikako neće dozvoliti. Voziće vas i vrteti do poslednje glave kada će vam konačno dati objašnjenje, a onda vas na poslednjih deset strana još jednom preokrenuti i šokirati!

04. Februar 2010

Jelena Kostic

Doktor Beck se suočava sa strašnom realnošću, svakog jutra kada se probudi. Jedne noći na jezeru, pre osam godina, brutalno je ubijena njegova supruga. Šta da uradi kada na njegov kompjuter počnu da stižu poruke,  i kada se u njegov um stidljivo uvlači ideja da je ipak možda živa. Sjano vođena priča sa mnogo preokreta. Jedan od boljih Francuskih filmova iz 2006. godine u režiji Guillaume Canet. Pravi evropski krimić. Ne propustite ga kao i knjigu naravno.

04. Februar 2010

Oki

Ovaj triler držaće vašu pažnju do poslednjih stranica. Autor nas uvlači u dobro smišljenu priču sve više i više kako strane odmiču. Harlan Koben je uspeo da napiše napet i uzbudljiv triler neverovatnog ritma. Uživajte.

02. Februar 2010

Keti

Ovo je jedna od boljih Kobenovih knjiga, a pročitala sam ih skoro sve. Početak knige je veoma potresan i vodi nas sve dublje u priču punu raznih zapleta. Taman kad mislite da ste shvatili, Koben sve okrene iz korena. Preporučila bih ovu knjigu svima koji vole napetost, uzbuđenje i ne plaše se upuštanja u literarne izazove.

01. Februar 2010

Snežana Mitrović

Odličan triler. Autor jako uspešno održava brz tempo u celoj knizi. Priča je puna preokreta, kad god sam pomislila da sam shvatila sve, desio bi se novi zaokret koji bi promenio sve. Moram da priznam da sam padala u iskušenje da bacim pogled na poslednje poglavlje. Preporuka za sve Kobenove knjige, podjednako su dobre.

Artikli na akciji

595,00 din 535,50 din

880,00 din 713,00 din

1.210,00 din 980,10 din

2.685,00 din

2.228,60 din

Ušteda: 456,40 din

Od istog autora