KADA SI OTIŠAO

Megi O' Farel

Izdavač: Laguna

Žanr: Ljubavni

Redovna cena: 699,00 din

Sa popustom i do: 534,74 din (ušteda: 164,27 din)

"Roman O`Farelove čita se u jednom dahu... predivno napisana priča o odrastanju, zaljubljivanju i o još mnogo čemu važnom. Naracija nas krivudavim putem dovodi do raspleta od koga zastaje srce. Jezik je predivan, pripovedanje originalno i šarmantno."The Independent "

... toliko me je okupirao ovaj roman da sam morala da se pretvaram da sam bolesna kako bih na miru mogla da mu se posvetim. Divno zamišljena priča o porodičnoj istoriji, religiji, rastajanju i smrti, a sve to povezano je jednom strasnom ljubavnom pričom." Guardian

"Postoje knjige za koje, nakon što ih pročitate, shvatite da ste ih čekali godinama. Ovo je jedna od takvih. Knjiga koja će vam promeniti život..." amazon.co.uk

Elis odlazi vozom u posetu svojim sestrama u Škotsku. Šest sati kasnije, na stanici, ona ugleda nešto toliko strašno da se odmah okreće i prvim vozom vraća za London. I dalje u šoku, ona doživljava saobraćajnu nesreću nakon koje ostaje u komi. Vrtlog glasova i slika polako otkriva njenu prošlost – njene roditelje, a naročito njenu majku En, njenu voljenu baku Elspet, njene dve sestre, kao i Džona Fridmana kojeg je volela i izgubila. Ovo je ljubavna priča, ali i priča o odsutnosti, i o tome kako naše odluke mogu odzvanjati kroz čitave generacije. Ona nas polako dovodi do mračne tajne koja se krije u srcu porodice.

nav-id:

Kategorija:

Broj strana:

Format:

A000043

Knjige

312 strana

13x20 cm

02. Februar 2010

Marija Banjai

Alis je mlada žena koja živi u Londonu i zaljubljuje se u šarmantnog novinara Džona. Njih dvoje su u idealnoj vezi i čini se da im ništa ne može stajati na putu, međutim prepreke se nižu jedna za drugom... Prelepo napisana priča o porodici, verskim razlikama, ljubavi, bolu, gubitku i o tome kako je jedna žena preživela najteži period svog života. Knjiga se zaista čita u jednom dahu, puna je emocija, a ako joj treba tražiti ekvivalente u našoj književnosti, onda su to svakako fenomenalni romani Marije Jovanović (prvenstveno roman Kao da se ništa nije dogodilo).

08. Avgust 2014

Ivanica

Jedna od najboljih knjiga koje sam procitala! Svidja mi se stil Megi O\'Farel, procitala sam jos par njenih knjiga ali nijedna nije kao ova, po mom misljenju. Prica o ljubavi, porodici, tajnama. Megi pise tako da treba imati koncentraciju dok se cita njen roman, preplice se proslost i sadasnjost i na kraju se sklopi prica zaista vredna citanja. Prelepo je opisala ljubav, gubitak, patnju, razmisljam o ovoj knjizi vec mesecima, i planiram opet da je citam. Savrsena. Podseca veoma na moju omiljenu srpsku spisateljicu Mariju Jovanovic po stilu pisanja. Topla preporuka svima.

Artikli na akciji

847,00 din 686,07 din

805,00 din 724,50 din

880,00 din 712,80 din

2.532,00 din

2.123,37 din

Ušteda: 408,63 din

Od istog autora