TAJNI DNEVNIK ADRIJANA MOLA

Sju Taunzend

Izdavač: Laguna

Žanr: Tinejdž, Knjige za decu

+10%

za 3

15%

Redovna cena: 649,00 din

Sa popustom i do: 496,49 din (ušteda: 152,52 din)

"Najduhovitija knjiga godine."Daily Mail  

Sreda, 10. jun - Pandora i ja se volimo! Sada je to zvanično! Ona je to rekla Kler Neilson koja je rekla Najdželu koji je rekao meni. Rekao sam Najdželu da kaže Kler da kaže Pandori da i ja nju volim. Poludeo sam od sreće i ushićenosti. Prešao sam i preko toga što ona puši pet cigareta dnevno i ima svoj upaljač. Kada ste zaljubljeni takve stvari prestaju da budu važne.  

TAJNI DNEVNIK ADRIJANA MOLA (13 3/4 god.) predstavlja neustrašiv pogled na životne poteškoće jednog pubertetlije. Otvoreno pišući o bračnim nesuglasicama svojih roditelja, svom psu, svom životu ganutog pesnika i neshvaćenog intelektualca, dirljivo iskreni dnevnik tinejdžera Adrijana Mola jeste urnebesno zabavno i nezaobilazno štivo za sve generacije.  

"Ne samo da sam plakao, već sam ridao i jecao i bio prinuđen da ustanem, odem po maramicu i obrišem oči kako bih mogao da nastavim čitanje."Tom Šarp

"Veličanstven, dirljiv i neodoljivo duhovit roman... knjiga kojoj je od početka bilo suđeno da postane kultna koliko i Lovac u žitu."Džili Kuper

"Bunt mladih nikada nije bio ozbiljnije artikulisan... ni zabavnije."Amazon.com

Posetite: www.adrianmole.com

nav-id:

Kategorija:

Broj strana:

Format:

A000072

Knjige

240 strana

13x20 cm

10. Februar 2010

Ana Dragičević

Iako se ova knjiga doživljava kao knjiga za ’dečake’, svi mogu u njoj da nađu ličnosti za koje će da se ’zalepe’. Molovi su stvarno porodica čudaka i mogu da posluže kao uteha svakom tinejdžeru koji pomisli da su njegovi roditelji najgori. Uvek ima gorih... Veoma zabavno i duhovito!

01. Februar 2010

Siniša Ljuština

Ako je pubertet težak i traumatičan sam po sebi, onda je Adrijanov hod po ivici oštrice. Treba preživeti takve roditelje. Ne spominje on bez razloga mogućnost da završi u nekoj od državnih institucija. I ljubavni problemi i škola i bubuljice bili bi nešto sa čim se može izboriti da ima roditelje koji bi ga, ako ga već ne bi primećivali, manje blamirali. Pogotovo otac, čovek koji kao da nije sa ove planete. Zaista jedna od najduhovitijih teenage knjiga ikad napisanih.

31. Januar 2010

Zorana

Neverovatno duhovito i iskreno. Roman koji se ne ispušta iz ruku. Ne preporučujem čitanje na javnim mestima jer izaziva smeh do suza. Uživajte i opustite se. Iako je prvenstveno tinejdžerski roman, preporučujem ga svima... pogotovo onima koji se još uvek osećaju kao deca.

Artikli na akciji

805,00 din 724,50 din

469,00 din 422,10 din

935,00 din 757,35 din

2.209,00 din

1.903,95 din

Ušteda: 305,05 din

Od istog autora