Facebook Share Twitter Share

Peti leptir

15%

10%

za 3

Cena: 799,00 din

Cena i do: 611,24 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Napeta, uzbudljiva i nepredvidiva priča o naglom odrastanju dečaka iz beogradskog sirotišta, koji otkriva da nije povezan samo sa tajanstvenim ljudima i njihovim duhovima, već i sa čudesnim, providnim leptirima. Napisan u najboljem maniru mistične fantastike, ovaj roman je po svojim osobinama jedinstven u srpskoj književnosti za decu i mlade.

„Istovremeno, kao i sva dosadašnja dela Uroša Petrovića, roman Peti leptir originalno je, živo i dinamično delo, kakvo srpska književnost za decu, a ni ona za odrasle dosad nije imala...”

„Peti leptir je bolji od prevedevog serijala Lemoni Sniketa i, po spoju poetskog, humornog i sablasnog, uporediv je s Gejmenovom Koralinom.”

Iz pogovora Dr Ljiljane Pešikan-Ljuštanović

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

128 strana, ilustrovano

Latinica

Mek

13x20

A000662

9788674367292

Prosečna ocena

5

(2)
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

06. jun 2013.

Tatjana DJokic

Ova knjiga je vrlo cudna i nepredvidiva.Neobicna je po samoj toj prici koju ima.Preporucujem da je procitate,jer stvarno mislim da ce vam se svideti kao i meni!!!!!!!!!!!Sve pohvale za pisca!!!!!!!!!

02. februar 2010.

Svetlana Borkovic

Radnja se odvija u Beogradu. Dečak po imenu Kuš beži iz sirotišta i usput se susrece sa leptirima koji ga odvode na pravi put. Naime, dečak beži od Vuka advokata koji želi da ga vrati u međusvet, nalazi način da se odbrani i šalje svog neprijatelja u tamu .... uzbudljivo, poučno; roman koji bi svaki mališan trebao da pročita.

Od istog autora