MM kurs - Nemački za početnike

MM kurs - Nemački za početnike

Grupa autora

Izdavač: Anima

Žanr: Rečnici

Redovna cena: 1.833,34 din

Sa popustom i do: 1.485,01 din (ušteda: 348,33 din)

Kurs obuhvata preko 50 lekcija u formi igranih ili animiranih video sekvenci. Po njegovom savlađivanju ćete moći da se lako snađete u situacijama kao što upoznavanje, raspitivanje za put, promena novca u banci, ponašanje u restoranu, u turističkoj agenciji itd. Sve lekcije prati originalni tekst sa prevodom na srpski jezik. Pored toga, u sastavu kursa su i vežbe i testovi koji će vam pomoći da proverite i utvrdite svoje znanje.

Kurs obuhvata sledeće teme:

Prvi deo:
Radnja ove lekcije se uvek odvija u zamišljenom gradu Volkenhajmu. Uz pomoć dva simpatična lika Adrijana i Fabijana ćete polako početi da učite kako se vodi razgovor.
Drugi deo:
Ova lekcija sadrži kratke animirane scene koje će pomoći da se upoznate sa osnovnim gramatičkim pravilima i najvažnijim izrazima.
Treći deo:
U ovoj lekciji ćete biti u prilici da vidite kako izgleda razgovor u realnom svetu. Ona sadrži scene iz svakodnevnog života pa je zato i konverzacija nešto dinamičnija ali ćete sigurno moći da shvatite o čemu se radi.
Četvrti deo:
Sa znanjem koje imate već možete da počnete sa vežbom izgovora. U tome će vam pomoći likovi koji se pojavljuju na ekranu. Njihove senke će vam kroz gestove pokazati kakav se razgovor vodi a kad scena počne da se ponavlja i vi ćete moći da se aktivno uključite i odigrate svoju ulogu.
Peti deo:
Na kraju svakog poglavlja ćete zajedno sa likovima iz Volkenhajma ponovo proći kroz najvažnije delove iz prethodnih lekcija i to na veoma zanimljiv način. Kao i kod prethodnih lekcija transkript i prevod su vam dostupni u okviru tekstualnog režima. 

Kategorija:

nav-id:

Knjige

A031699

Artikal nema komentare

Artikli na akciji

999,00 din 764,24 din

550,00 din 446,00 din

550,00 din 446,00 din

2.099,00 din

1.656,24 din

Ušteda: 442,76 din

Od istog autora