Facebook Share Twitter Share

Hirurg

Tes Geritsen

Izdavač: Laguna

Žanr: Trileri

15%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 699,00 din

Cena i do: 534,74 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 535,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

U ovom vrhunskom medicinskom trileru Tes Geritsen, autorka brojnih bestselera, suprotstavlja istinski poremećenog zločinca – i jedinu ženu koja ga može sprečiti da ne ubije ponovo. On noću tiho ulazi u spavaće sobe svojih žrtava, koje ne slute da će se uskoro probuditi u košmaru na javi. Preciznost ubičinih metoda govori o njegovom medicinskom obrazovanju i bostonske novine mu ubrzo daju nadimak Hirurg. Jedini trag koji policija ima jeste žrtva jednog gotovo istovetnog zločina. Pre dve godine, dr Ketrin Kordel je pružila otpor i uspela da ubije napadača pre nego što je ostvario svoj naum. Sada ovaj novi ubica ponavlja, zastrašujuće tačno, sve ono kroz šta je Kordelova prošla. Sa svakim novim ubistvom kao da joj se ruga i kao da joj je sve bliži, od bolnice u kojoj radi do njenog doma. Jedinu nadu joj pruža Tomas Mur, detektiv koji vodi slučaj. Ali čak ni on ne može da zaštiti Kordelovu od genijalnog zločinca koji nekako shvata najtajnije strahove svake žene koju ubija i uživa u njima.

„Priča koja istovremeno užasava i pruža nadu. Neodoljiva vožnja!“ Ajris Johansen

„U jednakoj meri jezivo i uzbudljivo... Čitaoci dugo neće zaboraviti Hirurga...“ Čikago tribjun „Dinamičan i majstorski vođen triler u kome napetost nezaustavljivo raste sve do žestokog i stravičnog vrhunca.“ Pipl

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

325 strana

Latinica

Mek

13x20

A000744

9788674368473

Prosečna ocena

5

(1)
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

02. februar 2010.

Milica Petrović-Micko

Doktorka Kordel je jedina preživela žrtva serijskog ubice. Ona ga je u odbrani i ubila. Kada posle dve godine počinje nova serija istovetnih ubistava, detektivka Ricoli će uraditi sve da zaštiti doktorku koja bi mogla biti sledeća žrtva, ali i osumnjičena. Odličan triler i uvod u serijal o detektivki Ricoli. Za prave ljubitelje serijskih ubica i lovaca na njih.

Od istog autora