Facebook Share Twitter Share

Odluka

15%

10%

za 3

Cena: 799,00 din

Cena i do: 611,24 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Nikolas Sparks već godinama oduševljava čitaoce svojim izuzetnim romanima. Sada je svoj nenadmašni talenat iskazao u novoj priči o pronađenoj i izgubljenoj ljubavi i odlukama koje, nadamo se, nikada nećemo morati da donosimo.Travis Parker ima sve što čovek može poželeti – dobar posao, odane prijatelje, čak i kuću na obali u gradiću u Severnoj Karolini. Potpuno uživa u dobrom životu, gajeći nejasno uverenje da bi ozbiljna veza sa ženom samo sputala njegov način života. Sve dok mu prva susetka ne postane Gabi Holand.Uprkos pokušajima da bude ljubazan, Gabi izgleda ima nešto protiv njega. Ipak, nova susetka ga neodoljivo privlači i Travisova upornost će ih oboje odvesti na put koji ni jedno ni drugo nisu mogli predvideti. Obuhvatajući uzbudljive godine početka ljubavi, bračnog i porodičnog života, Odluka nas na kraju dovodi do najbolnijeg pitanja – dokle treba ići da bi se održala nada u ljubav?

„S vremena na vreme naiđete na sjajnu knjigu koja na prvi pogled izgleda kao mnoge druge, ali kada je pročitate, začudi vas vrednošću koju u sebi krije.“
- New York Sunday Pos

„Priče Nikolasa Sparksa su podsetnik kakvog muškarca bi svaka žena želela da ima.“
- Heat

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2009.

265 strana

Latinica

Mek

13x20

A001010

9788652101023

Prosečna ocena

5

(1)
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

10. mart 2010.

Snežana Mitrović

Nikolas Sparks je jedan od najčitanijih pisaca današnjice širom sveta. Samo njegovo ime je dovoljna preporuka za dobar roman. I ovog puta je ispunio moja očekivanja. Knjiga koja me je nasmejala, ali i naterala suze na oči, puna topline, ljubavi i nežnosti. Ako tražite dobru romantičnu priču, ova knjiga je pravi izbor.

Od istog autora