DEPECHE MODE - Black celebration

Stiv Malins

Izdavač: Laguna

Žanr: Autobiografije i biografije

Redovna cena: 699,00 din

Sa popustom i do: 534,74 din (ušteda: 164,27 din)

Biografija Depeche Mode, autora Stiva Malinsa, napisana uz saradnju članova benda, pokriva izuzetnu, skoro trideset godina dugu karijeru povučenog i često neshvaćenog sastava koji je prodao više od 50 miliona albuma širom sveta i nastavlja da stvara nove hitove i rasprodaje koncerte.

Neprekidni uspesi oblikovali su karijeru koja je donela prekomerne doze narkotika, nervne slomove, pijančenja i razvode. Ipak, uprkos svim nevoljama, grupa Depeche Mode je opstala i nastavila da stvara komercijalno uspešnu muziku koju je i kritika priznala.

Ključ njihovog uspeha i dugovečnosti leži u unutrašnjoj dinamici članova grupe, posebno onoj koja teče između tekstopisca i kompozitora Martina Gora i pevača Dejva Gana. Njegove interpretacije deo su alhemije koja stvara pesme Depeche Mode i čini ih sasvim posebnim u odnosu na radove savremenika. Ovo je celovita priča o promenama, savršenstvima i tragedijama grupe.

Black Celebration
pokriva celokupnu istoriju grupe uključujući snimanje albuma Playing The Angel, raspad koji su za dlaku izbegli i solo albume Dejva Gana i Martina Gora, i time dokazuje da je najbolja biografija ovog svetski priznatog benda. 

„Izvanredna knjiga puna spletki i neumerenog provoda.“ NME„Fascinantno i  iscrpno istraživanje rada jedne neobične grupe.“ Uncut

„Prva ozbiljna knjiga o grupi, rađena bez zvanične podrške muzičke industrije, pruža nov i uzbudljiv pogled na Depeche Mode.“ Magazin Q

nav-id:

Kategorija:

Broj strana:

Format:

A001016

Knjige

355 strana

13x20

02. Februar 2010

Branka

Knjiga za fanove grupe ali i sve ostale koji bi da zavire u fenomen zvani Depeche mode. Od svih detalja vezanih za nastanak grupe pa do uspona i, naročito, padova, ova knjiga na neposredan način nas prebacuje u svet glamura, prijateljstva, ali i poroka, mračnih snova i borbe za izlazak na svetlo. Ovde se nalaze odgovori o tome kako funkcioniše spoj tri potpuno različite ličnosti koje čine okosnicu slavne grupe. I koliko je teško uspeti se do zvezda, a koliko nositi se sa slavom i obožavanjem. Pisana novinarskim i iscrpnim jezikom u kojoj ni jedan tehnički detalj nije izostavljen, priča o Depeche mode ostaje kao umirujući lek svim obožavaocima koji su ostali uskraćeni za koncert grupe u Srbiji.

Artikli na akciji

465,00 din 418,50 din

205,00 din 184,50 din

990,00 din 801,90 din

1.660,00 din

1.404,90 din

Ušteda: 255,10 din