Facebook Share Twitter Share

Koliba

15%

10%

za 3

Cena: 799,00 din

Cena i do: 611,24 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Šestogodišnja Misi, najmlađa kći Mekenzija Alena, oteta je za vreme porodičnog letovanja, a dokazi da je verovatno svirepo ubijena pronađeni su u napuštenoj kolibi duboko u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, usred svoje Velike tuge, Mek dobija sumnjivu poruku, kojom ga neko, naizgled Bog, poziva da sledećeg vikenda dođe u tu kolibu.

Uprkos zdravom razumu, on u mračno zimsko popodne stiže do kolibe i vraća se u svoj najgori košmar. Ono što će tamo zateći zauvek će ga izmeniti.

U svetu u kom je vera sve nevažnija, Koliba se rve s bezvremenim pitanjem: „Gde je Bog u svetu ispunjenom neizrecivim bolom?“ Odgovori koje će Mek dobiti zapanjiće vas i možda preobraziti kao što su preobrazili njega. Poželećete da svi koje poznajete pročitaju ovu knjigu.

„Čitajući Kolibu shvatio sam da su pitanja koja se pojavljuju u ovom neodoljivom romanu ona ista koja nosim duboko u sebi. Lepota ove knjige nije u tome što ona daje lake odgovore na mučna pitanja, nego u tome što vas poziva bliže Bogu milosrđa i ljubavi, u kome nalazimo nadu i isceljenje.”Džim Palmer, autor romana Božanstveni niko

„Ako je Bog svemoguć i pun ljubavi, zašto u svetu i dalje postoje bol i zlo? Ova knjiga pruža zapanjujuće kreativan i jasan odgovor na najstarije pitanje na svetu. Koliba je definitivno jedna od najboljih knjiga koje sam ikada pročitao.”Džejms Rajl, autor knjige Nilski konj u vrtu
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2009.

228 strana

Latinica

Mek

13x20

A001018

9788652101153

Prosečna ocena

4.1

(8)
5
5
4
1
3
1
2
0
1
1

15. decembar 2018.

Aleksandra Petrov

Goru knjigu nisam citala. Nije mi jasno zasto je ova knjiga postigla toliko velik uspeh. Procitala sam zaista mnogo knjiga u svom zivotu ( i dalje ih citam ), ali ovo je jedna od najgorih. Nista novo nisam procitala o ljubavi, oprostaju itd. sto vec nisam procitala u nekim drugim knjigama.A likovi koji glume \"sveto trojstvo\"...uzas.

05. jul 2010.

Jelena

ne mogu da kazem da sam odusevljena. jeste me navela da razmislim o prastanju kao licnoj misiji, ali mi je i smetalo toliko forsiranje boga. posle toliko prica o religiji kao zabludi sirokih narodnih masa, cinik u meni prosto nije nasao nacin da svari ovakav oblik pisanja.

17. mart 2010.

Katarina Petrović

Knjiga koja je iznenadila svet, dospela na prva mesta top-lista i izazvala oprečne reakcije, od potpunog prezira pa do obožavanja. Dakle, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Počinje kao klasičan triler, devojčica je ubijena, istraga je u toku, otac potpuno skrhan bolom. Ali zatim sledi neverovatan obrt, otac dobija poruku da se pojavi u kolibi u kojoj je ubijena njegova ćerka, a tamo mu sastanak zakazuje - Bog. Bog je debela crnkinja koja voli da kuva i sluša fanki na vokmenu, Isus je ružnjikavi drvodelja, a Sveti Duh Azijatkinja u raznobojnim velovima koja leprša okolo i brine se o bašti. I do kraja romana utučeni otac razgovara sa "svetim trojstvom" o svim onim pitanjima koja su odvajkada mučila čovečanstvo. Na kraju ipak nalazi način da oprosti i da nastavi život, a to je upravo ta pozitivna poruka koju ova knjiga nosi i čime je uspela da pridobije toliku pažnju čitalaca.

10. mart 2010.

Snežana Mitrović

Najstrašnija stvar za jednog roditelja je da izgubi svoje dete, a glavnom junaku ovog romana se upravo to dešava. Nakon tragičnog događaja ostaju samo bol, praznina i osećanje krivice. Ali neobičan sled događaja doneće mu odgovore na mnoga pitanja. Ovo je knjiga o veri, nadi i oproštaju. Laka i pitka za čitanje, ali sa dubokim porukama. Istovremeno i izuzetno provokativna jer nudi jedan specifičan pogled na Boga Oca, Sina i Svetog Duha.

10. februar 2010.

Tamara Mihailović

Predivna psihološka priča sa elementima trilera. Veoma zanimljivo viđenje Boga i učenje o pravim ljudskim vrednostima, koje svi posedujemo samo smo ih vremenom zaboravili. Neće vas ostaviti ravnodušnim.

09. februar 2010.

Jovana

Neobična predstava Boga, Isusa i Svetog Duha koja će i nevernog Meka naterati da preispita neke svoje životne stavove i postupke. Bog koji oko sebe širi ljubav, toplinu i razumevanje, pri tom ostavljajući odrešene ruke svojoj deci.

03. februar 2010.

Jelena Petrović Kostic

Ako ste se do sada kolebali, koliko su vera i odnos prema Bogu važni nadam se da će vas ova knjiga naterati da stavite prst na čelo. Možda će vas naučiti da opraštate, ili vas naterati da razmislite šta je oproštaj uopšte. Pokušajte da oprostite i sebi i drugima. Za ovu knjigu ne postoji odgovarajuća ocena. Štiklirati pod obavezno.

31. januar 2010.

Marko Neim

Zaista se ne sećam kada je neka knjiga ostavila toliki utisak na mene. Naterala me je da se zamislim, i preispitam neke moje životne stavove, koji se tiču vere, religije, uopšte mog odnosa prema bogu. Mislim da je ova knjiga nešto najbolje što sam pročitao godinama unazad.

Od istog autora