Knjiga o groblju

Nil Gejmen

Izdavač: Laguna

Žanr: Tinejdž

15%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 749,00 din

Cena i do: 572,99 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 573,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.000 dinara

Dostupnost po knjižarama

„Ovo je najbolja Gejmenova knjiga.“ Dajana Vin Džouns

Da bi se ovo dete odgajilo, biće potrebno više od ove dve dobre duše – reče Sajlas. – Biće potrebno celo groblje.

„Ovom knjigom je potvrdio ono što sam i mislio – Nil Gejmen je književni genije.“ Džejms Herbert

„Poželeo sam da imao mogućnost da pročitam i čitam iznova ovu knjigu kada sam bio mlađi, a sada mi je žao što je ja nisam napisao.“ Gart Niks

Niko Ovens, za prijatelje Iko, sasvim je običan dečak. To jest, bio bi sasvim običan da ne živi na groblju, gde ga podižu i obrazuju duhovi, dok je njegov jedini staratelj biće koje ne pripada ni svetu živih ni svetu mrtvih. Ika na groblju očekuju opasnosti i pustolovine: čudnovata i užasna pretnja – Slir, prolaz iza nadgrobnog spomenika koji vodi u grad gulova, prijateljstvo s vešticom i još mnogo toga. Ali prava opasnost vreba u svetu živih, jer tamo živi Čovek zvani Džek, koji je pobio Ikovu porodicu.

Očaravajuća priča o ljubavi i prijateljstvu koji se rađaju tamo gde se to najmanje može očekivati, ovaj roman sa ilustracijama nagrađivanog Krisa Ridla dobitnik je ugledne medalje Njuberi za 2009.

Kategorija:

Broj strana:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

256 strana

13x20 cm

A001092

9788652102068

Prosečna ocena

5

(4)
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0

10. Februar 2010

Verica Palibrk

Beba, čiji su roditelji upravo pobijeni od ruke profesionalnog ubice, sasvim slučajno se našla na groblju. Ubica joj je na tragu. Bestelesni stanovnici groblja, oni koji odavno nisu na ovom svetu, rešavaju da zaštite bebu, i prihvate da je podižu kao svoju. Ipak, ni ubica ne odustaje, i horor može da počne! Proverite zašto se Nil Gejmen smatra jednim od najboljih pisaca horora za decu današnjice!

03. Februar 2010

Keti

Čovek zvani Džek bi bio puno oprezniji da je znao da će mu jedna beba napraviti toliki problem. Niko Ovens je spasao svoj život i ne sluteći to, ipak je imao samo nekoliko meseci. Uđite u svet u kome niste bili. Knjiga koja ruši predrasude o tipičnoj porodici, uvlači nas u svoj posebni svet i možda baš tu, na groblju, saznamo neke stvari o životu, ljubavi i prijateljstvu koje do sada nismo znali.

30. Januar 2010

Tamara Mihailović

Knjiga za decu i odrasle o odrastanju i vaspitavanju na najneverovatnijem mestu. Gejmen je zaista majstor fantastike!!

30. Januar 2010

Maja Mihajlović

Fantastična priča o odrastanju jednog dečaka koga odgajaju stanovnici groblja. Uživaćete u njegovim avanturama!

Od istog autora