Facebook Share Twitter Share

Kaluđer koji je prodao svoj ferari

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 999,00 din

Cena i do: 809,19 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Kaluđer koji je prodao svoj ferari je priča o tome kako da ostvarite svoje snove i uzmete sudbinu u svoje ruke. To je priča o vrhunskom advokatu Džulijanu Mentlu, koga je trka za uspehom i novcem dovela do skoro fatalnog infarkta usred završne reči u prepunoj sudnici. Taj bliski susret sa smrću naterao ga je da razmisli o svom životu, o tome čemu zaista teži i šta je suština života i sreće. U potrazi za tim odgovorima odlazi na jedno neobično putovanje, u visine Himalaja među mudrace Sivane, gde započinje njegov nov, jednostavan život pun vedrine. Knjigu je prevela Marina Aleksić.

Kategorija:

ISBN:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

86-7804-013-0

242

latinica

mek

14 x 21 cm

A007983

9788678042157

Prosečna ocena

4.9

(7)
5
6
4
1
3
0
2
0
1
0

09. maj 2015.

mirko bvlagojević

Ovo delo nije knjiga nego priručnik kako treba živeti život koi smo svi zaboravili .

17. januar 2012.

Milica

Knjigu preporučujem svima, jer u njoj nema praznih naklapanja novijih knjiga popularne psihologije. Ona govori o jednostavnim, svakodnevnim stvarima, poukama koje bi svaki čovek trebalo da primenjuje u svom životu i da se izdigne iznad svoje prošlosti, razočarenja, strahova i svega negativnog u sebi i oko sebe. Moć pozitivnih misli i vera u sebe, jaka volja i samodisciplina su prioriteti koje bi svako trebalo da neguje i posveti im se, zarad mnogo kvalitetnijeg života.

11. oktobar 2011.

Sasa Maksimovic

sam naslov komentara sve govori...

02. septembar 2011.

Blagica Dobrosavljević

Danas sam procitala knjigu Kaludjer koji je prodao svoj ferari. Još uvek sam pod utiskom procitanog. Knjiga može biti od pomoći svakome ko je izgubio smisao života u vremenu u kojem živimo.

15. avgust 2011.

Miki vukicevic

I ako imam samo 18 god. mislim da knjiga ima fantasticne poruke na koje nailazimo citanjem, menja nacic razmisljanja, i posle razmisljanja ste nekako drukciji, preporucio bi svakome. pozZ

24. maj 2011.

Branka Matic

Procitala sam knjigu Kaludjer koji je prodao svoj ferari, i dosla do saznanja kako dalje posle izgubljenog posla, depresije, melanholije. Preporucujem je svima koji zele da promene nacin razmisljanja i drugacuje postave prioritete u svom zivotu. Posvete se sebi.

10. februar 2010.

Verica Palibrk

Ovo je priča o uspešnom advokatu koji u sudnici doživljava srčani udar. Nakon toga odlučuje da ostavi svoj dotadašnji život, prodaje svoj crveni ferari i odlazi na Himalaje gde pronalazi mudrace Sivane. Ova knjiga će vam pokazati koliko i zašto je bitno da poštujete svoj život i slavite njegova čuda.

Od istog autora