Izabrani radovi t. V. Spiveta

Izabrani radovi t. V. Spiveta

Rejf Larsen

Izdavač: Geopoetika

Žanr: Avanturistički

+10%

za 3

10%

Redovna cena: 1.210,00 din

Sa popustom i do: 980,10 din (ušteda: 229,90 din)

„Dve prognoze za Izabrane radove T. V. Spiveta: - čitaocima će se oni dopasti jednako koliko i meni, i - malo je onih koji su imali iskustva s nečim nalik ovoj knjizi. Zapanjio me je talenat Rejfa Larsena i oduševila njegova plemenitost. Ovo je knjiga koja čini nemoguće: ona spaja Marka Tvena, Tomasa Pinčona i Malu mis Sanšajn. Dobri romani zabavljaju; sjajni predstavljaju dar za čitaoce koji imaju sreće da ih nađu. Ova knjiga je blago."

Stiven King

„Fantastično šarmantna, smešna i pametna. Osetio sam kako mi mozak raste dok sam je čitao. Ko bi rekao da kombinacija kartografije i adolescencije može da bude tako dirljiva i toliko zabavna?"

Geri Štajngart

T. V. Spivet je dvanaestogodišnji dečak, genijalni kartograf, koji živi sa svojom porodicom na ranču u Montani. Da bi bolje razumeo svet koji ga okružuje, on crta neobične, vrlo detaljne mape i one krase margine ovog nesvakidašnjeg romana prvenca: mape prirode, ponašanja članova porodice, kao i biljnog i životinjskog sveta iz njegovog okruženja. Spivet prima neočekivani telefonski poziv iz Smitsonijana u kojem saznaje da je osvojio prestižnu Berdovu nagradu. Uobičajenom toku njegovog života dolazi kraj, te počinje luda pustolovina širom cele zemlje, koja odvodi T. V.-a s porodičnog ranča do znamenitih muzejskih holova.

Duga, zabavna i napeta avantura koja iz korena menja njegov život otkriva čitaocima uzbuđujuće tajne njegove porodice i tvori magiju satkanu od reči i slika o plimama i osekama slomljenog srca, o samoći i ljubavi.

Izabrani radovi T. V. Spiveta je vedra, zabavna, beskrajno čarobna i nepodnošljivo žestoka knjiga, putovanje kroz velike i male životne misterije u kojem uživaju čitaoci svih uzrasta širom sveta.

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

Knjige

2009

384

Latinica

Mek

20 cm

A011690

30. Januar 2010

Tamara Mihailović

Mali Spivet je uistinu čudo od deteta, koje verno crta sve što vidi oko sebe. Kada dobije nagradu Smitsonijana, na svoju ruku kreće preko cele zemlje ka ostvarenju svog sna. Šta ga čeka na kraju puta - sreća ili razočaranje? Ova knjiga nam pokazuje šta svakom od nas znači porodica.

Artikli na akciji

880,00 din 712,80 din

550,00 din 446,00 din

990,00 din 802,00 din

2.420,00 din

1.960,80 din

Ušteda: 459,20 din