LEPOTICA I ZVER - PET VELIKIH TAJNI MUŠKARCA I ŽENE

LEPOTICA I ZVER - PET VELIKIH TAJNI MUŠKARCA I ŽENE

Andrej V. Kurpatov

Izdavač: Mandala

Žanr: Popularna psihologija

+10%

za 3

10%

Redovna cena: 880,00 din

Sa popustom i do: 712,80 din (ušteda: 167,20 din)

Zašto se mi – muškarci i žene – razlikujemo jedni od drugih?

Jasna je stvar da muškarac i žena nisu isto. Ali, u čemu se konkretno i koliko razlikujemo? Neočekivan ali apsolutno tačan odgovor naći ćete u najpopularnijoj knjizi dr Andreja Kurpatova, Lepotica i Zver.

Muškarci nisu u stanju da daju ženama ono što one od njih očekuju (jer im to priroda nije omogućila) , ali zato nude ženama ono što njima (njihovoj prirodi) uopšte nije potrebno. I pitanje je da li se nad ovim treba smejati ili plakati! Ispostavlja se da nimalo ne poznajemo osobu s kojom živimo. Ne razumemo je, kao, uostalom, ni ona nas.

Zašto je žena uvek u pravu, a odluke donosi isključivo muškarac? Po čemu se muški orgazam razlikuje od ženskog i šta je to ljubavno ludilo? Kuda i kada nestaje ljubav i zašto je ona ipak „slepa“? Zašto su „svi muškarci egoisti“, a „sve žene misle samo na sebe“? I kako da, na kraju krajeva, naučimo da jedni drugima pružimo upravo ono što nam je potrebno? Sada su i muškarci i žene dobili uputstvo za upotrebu!

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

Knjige

2015.

233

Latinica

Mek

13.5x20 cm

A113677

26. Avgust 2018

Ž. Vasić

Izvanredna knjiga.Večita tema muško - ženski odnosi. Svakodnevno prisutna u našim životima, a mi je tako malo suštinski poznajemo. Učima sve i vašta u toku školovanja,a o ovoj važnoj stvari učimo uzgred i često od neukih. Od ovakvih kao što je dr Kurpatov treba učiti. Kako je čovek samo razjasnio feminizam. To bi trebalo da pročita svaka žene pre nego što počne da se zanosi tom iluzijom - da ne kažem glupošću.Mladi, pročitajte ovu knjigu obavezno. Upoznajte sebe i drugu stranu. Nemojte misliti da sve znate o odnosima polova.Svako neznanje se plaća, a nepoznavanje muško - ženskih odnosa se plaća teškim emocijama tuge, besa, patnje, ...Knjiga je vredna i za nas starije.Kasno je da ispravimo ranije greške, ali nije kasno da bar razumemo i oprostimo i sebi i drugima z ono što smo hteli, ali nismo znali.Još jedna vredna knjhiga za čitanje i kućnu biblioteku.

Artikli na akciji

825,00 din 668,25 din

825,00 din 668,25 din

770,00 din 623,70 din

2.420,00 din

1.960,20 din

Ušteda: 459,80 din