Facebook Share Twitter Share

Od čitanja se raste

10%

10%

za 3

Cena: 650,00 din

Cena i do: 526,50 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 527,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Tamara ne ume da čita i piše, a već ide u prvi razred. Mama je očajna, tata se ljuti, ali nju baš briga za slova. Saznajte kako su jedan deda, jedan oposum, jedna Hajdi, plus internet, pomogli Tamari da nauči da čita i piše. 

Kategorija:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

Ćirilica

Mek

14,5 x 19 cm

A014535

9788677819231

Prosečna ocena

5

(2)
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

28. mart 2022.

Marija

Knjiga je odlicna ... Moj sin je relativno skoro naučio da čita, i ovo je prva knjiga koju je procitao sam... Pritom je plakao jer je bilo vreme za spavanje, a on je nije procitao celu ... pa sam ja ostala zapanjena njegovom zeljom da je procita do kraja i dopustila mu. A onda sam je i ja procitala posle njega... i ostala odusevljena... i evo me trazim novu knjigu od Jasminke Petrovic . Hvala vam

19. jun 2016.

Tanja

Postovani, Preporučujem ovu knjigu, jer je zahvaljujući ovoj knjigi moja ćerka napokon počela da čita knjige. Imala sam oca zahvaljujući kome sam počela da čitam knjige, a on ih je birao za moj uzrast, tako da sam željno isčekivala sledeću.Tako se i stvorila ta ljubav prema knjizi. Imam davojčicu koja će sada 10 godina, ali sa njenih osam godine bilo mi je nesvatljivo da je mrzi da čita, a ja je molim i preklinjem, jer niam mogla više da čekam da će sama rado uzeti knjigu u ruke. Sa pojavom ove knjige koja je maltene jako slična celoj našoj situaciji u kući, dete je knjigu pročitalo, smejalo se, pronalazila sebe u knjizi i sada stalno trči da opet nadje neku tako njoj zanimljivu knjigu. Sada su bake i tetke u modi, pa istazuje dalaje. Hvala puno!

Od istog autora