Prijava|Registracija|Pomoć
delfi
delfi knjizare
korpa
želje
KnjigeStrane knjigeMuzikaFilmoviVideo igreGiftUdžbeniciVestiAkcijeKnjižare
madjarski kuvar

MAĐARSKI KUVAR

Olgica Trifković, Petar Božović

Žanrovi: Hrana i piće

Izdavač: Computer book

Broj strana: 134
Pismo: Latinica
Opis
Osnov ove svetski poznate kuhinje što se jela tiče predstavljaju supe i čorbe, koje su po pravilu kompletna jela, zatim gulaši i paprikaši, tu su i perkelti, tokanj. Perkelt je jedna suvlja varijanta gulaša. Paprikaš je varijanta gulaša začinjena brašnom i pavlakom. Paprikaš se najčešće pravi od telećeg ili pilećeg mesa, dok je za gulaš i perkelt pogodnije svinjetina, ovčetina, guščetina ili divljač. A tokanj je erdeliska varijanta nešto drugačije začinjenog gulaša nastala mešanjem mađarske i rumunske kulinarske tradicije. 
0/1000
3 + 3 = 2, 6, 8, 3


ZatvoriPošalji
Od istog autora
sve od pileceg mesa   
Cena: 595.00 din
505.75 din
   
Kupci ovog artikla kupili su i
Iz istog žanra
sitni kolaci i mali keksizasto italijani vole da pricaju o jelusrpska kuhinja - engleskisrpska kuhinja - nemacki
Grupa autora
Cena: 99.00 din
84.15 din
Cena: 1210.00 din
1028.50 din
Cena: 1210.00 din
1028.50 din
artikal cena
Cena u knjižarama: 595.00 din
505.75 din
Cena za online kupovinu
Ušteda od 15.00%: 89.25 din
Rasprodato
artikal cena

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politkom korišćenja kolačiča.