KAKO SAM DOSPELA OVDE

KAKO SAM DOSPELA OVDE

Barbara de Anđelis

Izdavač: Miba Books

Redovna cena: 990,00 din

Sa popustom i do: 712,80 din (ušteda: 277,20 din)

Kako naći put do nove nade i sreće, kada vam se u životu i ljubavi dese neočekivani obrti.

Dok nam je u prethodnim knjigama odavala tajne koje svaka žena treba da zna o muškarcima i o životu, ucila nas kako da budemo srecni ili kako da vecno volimo, u ovoj knjizi zahvaljujuci svom velikom poznavanju ljudske prirode, De Andelisova nam pomaže da pronademo put do nove nade kada nam se u životu i ljubavi dese neocekivani obrti.

Svi se mi, pre ili kasnije, suocavamo sa situacijama koje nismo mogli ni da zamislimo – ostali smo bez posla; veza u koju smo mnogo uložili završila se; nekom do koga nam je stalo ugroženo je zdravlje. A možda smo samo stigli do trenutka kada se svode racuni i kada smo shvatili da naš život nije ni blizu onakav kakav smo želeli da bude. Tada se pitamo kako je moguce da nam se to dešava i šta sad da radimo. Kako sam dospela (dospeo) ovde!

Ova knjiga predstavlja vodic u pronalaženju odgovora na to pitanje i pokazuje nam moc tog pitanja da transformiše naš život – pokazuje nam kako da otvorimo vrata licnoj transformaciji koja je cesto prerušena u corsokak. Ona nam nudi nacine za preuzimanje kontrole nad životnim okolnostima tako što nas prvo uci da procenimo gde smo, kako smo tu stigli, a zatim i da se izborimo s problemima koji prate naše zaticanje sebe na neocekivanom mestu.

Pomaže nam da prevazidemo pitanje Kako sam dospela (dospeo) ovde? i pretvorimo ga u Kakav izbor imam? Šta sad da uradim? Kako da nastavim dalje? Gde želim da idem?

Kroz dvanaest Glava podeljenih u Tri dela vodi nas od iskopavanja mudrosti iz dubine i igranja sa istinom, preko zbunjenosti do jasnoce, i pretvaranja corsokaka u kapije, sve do sticanja mudrosti i dolaska na mesto koga nema – jer iako izgleda kao da putujemo negde, mi u stvari idemo ukrug, spiralno silazeci sve dublje unutra, otkrivajuci ko smo i šta smo. Mi smo to mesto. Mi smo ta misterija koju želimo da saznamo.

nav-id:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

A114850

364

Latinica

Tvrd

21 cm

Artikal nema komentare

Artikli na akciji

499,00 din 319,36 din

880,00 din 712,80 din

720,01 din 583,21 din

2.099,01 din

1.615,37 din

Ušteda: 483,64 din