Velika hrabrost - kako hrabrost da budemo ranjivi transformiše način na koji živimo, volimo, roditeljujemo i predvodimo

Velika hrabrost - kako hrabrost da budemo ranjivi transformiše način na koji živimo, volimo, roditeljujemo i predvodimo

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 1.067,00 din

Cena i do: 864,27 din

Besplatna isporuka za korisnike

Dostupnost po knjižarama

"U Velikoj hrabrosti Brene Braun naziva sebe kartografom i putnikom. Po meni, ona je vodič. I verujem da je svetu potrebno više vodiča poput nje, koji nam pokazuju mudriji put do našeg unutrašnjeg sveta. Ako želite da postavite svoj kurs ka tome da budete hrabriji i povezaniji, angažovani i otporni, ostavite GPS kod kuće. Velika hrabrost je sve što vam treba od navigacije."
— Maria Šrajver, autor Njujork Tajms bestselera Ko ćete tačno biti vi?

"Ovo je suština knjige: Ranjivost je hrabrost u vama, ali neadekvatnost u meni. Brenina knjiga, satkana od naučnih istraživanja i teksaških anegdota, pokazuje nam put napred. I nemojte ni za trenutak da pomislite da je namenjena samo ženama. Muškarci nose teret toga da budu hrabri i nikada slabi, a za to plaćamo visoku cenu. Velika hrabrost može pomoći svima nama."
— Majkl Bangej Stejner, autor knjige Učinite više velikih stvari

"Jedna od tragičnih ironija savremenog života jeste to što se tako mnogo ljudi oseća otuđenim jedni od drugih, upravo zbog osećanja koja su im zajednička: strah od neuspeha i osećaj da nisu divoljno dobri. Brene Braun obasjava blještavom svetlošću tamne kutke ljudskih emocija i otkriva kako ta osećanja mogu da nas ugnjetavaju dok učimo, radimo ili smo kod kuće. Ona takođe pokazuje kako ona mogu da se transformišu da bi nam pomogla da živimo živote punijim srcem hrabrije, angažovanije i svrsishodnije. Brene Braun piše kao što govori, mudro, duhovito, iskreno i sa dubokim osećajem ljudskosti. Ako ste student, nastavnik, roditelj, poslodavac, radnik, ili samo jednostavno želite da živite u potpunosti, trebalo bi da pročitate ovu knjigu.
— Sir Ken Robinson, autor Njujork Tajms bestselera Izvan pameti i elementa: Kako pronalaženje vaše pasije menja sve

"U epohi neprekidnog pritiska da se prilagodimo i pretvaramo, Velika hrabrost nudi uverljivu alternativu: Transformišite svoj život bivajući ono što zapravo jeste. Prihvatite hrabrost da budete ranjivi. Usudite se da pročitate ovu knjigu!"
— Kris Gilebo, autor Njujork Tajms bestselera Početak sa $100 

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

290

Latinica

21 cm

A122048

9788644500346

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare