Stomatološka protetika: fiksne nadoknade
Facebook Share Twitter Share

Stomatološka protetika: fiksne nadoknade

10%

10%

za 3

Cena: 7.150,00 din

Cena i do: 5.791,50 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 5.792,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Iz predgovora:
Prevashodna namera autora bila je da se popuni praznina u udžbeničkoj stomatološkoj literaturi. Shodno tome, udžbenik je koncipiran tako da može koristiti ne samo studentima za sticanje osnovnih znanja već i lekarima-praktičarima za obnavljanje, lekarima na postdiplomskim studijama, kao i istraživačima, a čiji je zajednički interes pružanje što kvalitetnije terapije u oblasti stomatološke fiksne protetike.
Stomatološka fiksna protetika doživela je velike promene u svom razvoju. Od primarno tehničke discipline postala je značajna i naučna disciplina koja zahteva primenu terapijskih procedura, zasnovanih na dobrom poznavanju osnovnih medicinskih i fundamentalnih nauka.
Studenti i lekari-praktičari, čiji je osnovni cilj ovladavanje i usavršavanje iz ovog izazovnog područja stomatologije, postepeno se uvode u klinički rad koji objedinjuje tehničke procedure sa savremenim saznanjima stomatološke nauke.
Udžbenik je podeljen na trinaest poglavlja koncipiranih po logičnom redosledu. Opšta razmatranja i kliničke faze rada detaljno su obrađeni i bogato ilustrovani, naročito slikama u boji. Dat je veliki broj informacija vezanih za dostignuti stepen razvoja fiksne protetike.
Značajno mesto dato je novim trendovima u razvoju fiksne protetike, naročito razvoju novih materijala i primeni visoke tehnologije u izradi fiksnih nadoknada, koja obuhvata kompjuterski vođeni dizajn i kompjuterski vođenu izradu inleja, onleja, labijalnih faseta i krunica za prednje zube i premolare.
Sva poglavlja udžbenika obogaćena su velikim brojem ilustracija i slika u boji, koje treba studentima da olakšaju savlađivanje i razumevanje osnova stomatološke fiksne protetike. 

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

223

Latinica

Tvrd

30 cm

A130546

9788672360125

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare