GDE SAM TO POGREŠILA

GDE SAM TO POGREŠILA

Ljiljana Šarac

Izdavač: Evro Book

+15%

za 3

+20%

za 6

10%

Redovna cena: 792,00 din

Sa popustom i do: 570,24 din (ušteda: 221,76 din)

Kad život odluči da nas uzdrma, najpre nam usadi sumnju.

Tragala je za istinom, a otkrila polomljenu granu porodičnog stabla.


Devojka u cvećari može kući da ponese cvet, pekar hleb, ratar krompir, bibliotekar knjigu, a ja? Kako da ne razmišljam o neverovatnim životnim pričama čiji sam svedok? Pokušaji da sama proniknem u sudbine onih koje bih u prolazu videla bili su tako bajkoviti i naivni! Nijedan pisac niti scenarista ne bi bio u stanju da smisli ono što život izrežira.


Ina Pavlović je psihijatar i godinama svakodnevno pomaže pacijentima da se izbore sa najrazličitijim nevoljama. Ugledan i posvećen lekar, nije uspela da izbegne zamke bračne monotonije i nesuglasica. Njen muž, otac njene ćerke, životni oslonac i do juče najbolji prijatelj, preko noći joj je okrenuo leđa; njihova ćerka Simona Ana, inteligentna i osetljiva devojčica, nezadovoljstvo zbog razvoda roditelja iskazuje popuštanjem u školi, kroz sukobe sa autoritetima, neposlušnost i ispade.


Usamljena i rastrzana, zabrinuta zbog stalnih nesporazuma koji je sve više udaljavaju od ćerke, Ina odlučuje da se vrati u rodno Smederevo. Kad usled niza nesporazuma i Ininih nesmotrenih poteza sukob između majke i ćerke kulminira, psihičko zdravlje devojčice već je ozbiljno narušeno. Uplašena i zbunjena, Ina kreće u potragu za uzrocima ćerkinog stanja: da li je još neko u njihovoj porodici pokazivao znake psihičke labilnosti?


Neobičan paket na tavanu porodične kuće u Smederevu otkriće joj intrigantnu priču o sudbini jednog nesuđenog prestolonaslednika i njegovoj povezanosti s porodicom Pavlović... 

nav-id:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

A135113

328

Latinica

Mek

13 x 20 cm

09. Jun 2016

Mia

Moderan, uzbudljiv roman. Čita se brzo i lako. Ne ispušta se iz ruku. Iznenađuje neobičnom galerijom likova i nesvakidašnjih sudbina. Moderna priča o snazi prijateljstva. Toplo preporučujem!

06. Jul 2016

Darko

ako trazite lep psiholoski roman, zanimljiv, uzbudljiv, duhovit... uz koji cete uzivati preko leta, onda ste na pravom mestu!!! sve preporuke! vrhunski roman sjajne mlade spisateljice koja ce uskoro biti srpski brend i bestseler Ljiljana Sarac!

05. Oktobar 2017

Manojlovic Ljiljana

Moja sestra je sasvim slucajno procitala njen roman ,,OPET SAM TE SANJAO\"koji namjeravam procitati.Bila je ocarana.Odmah smo kupile i ovu knjigu.Iskreno,do sada nijesam nista slicno procitala.Ova genijalna zena je na jedan poseban nacin docarala bol ljudske duse,o cemu se malo prica ili potpuno precutkuje.Toplo preporucujem svima daje procitaju.Knjigu mogu kupiti u kjnjizari DELFI (SKC).

09. Oktobar 2018

Mary

Roman je klasicna prica dobrostojecih slojeva drustva, koje je uvek stizala neka karma zbog prevelike ambicije i manifestovala se kroz velike krize, mentalne bolesti i zivotnog besmisla...

Artikli na akciji

1.199,00 din 767,36 din

899,00 din 575,36 din

799,00 din 511,36 din

2.897,00 din

1.854,08 din

Ušteda: 1.042,92 din