ANASTASIJA

ANASTASIJA

Vladimir Megre

Izdavač: Zvoneći kedri Srbije

Redovna cena: 990,00 din

Sa popustom i do: 801,90 din (ušteda: 188,10 din)

Dopunjeno i prerađeno izdanje

… A šta ti meni možeš dati?
… – Daću ti kap nežnosti Nebeske i daću ti spokoj. Bićeš genije jasnooki – ja vizija tvoja.
-Vizija? Kome je nužna ona, vizija tvoja?…
Ona će ti knjigu za ljude pomoći da napišeš…. Knjiga koju ćeš napisati, sadržaće nenametljive sklopove, formule od slova, i one će izazvati kod ljudi Svetla i dobra osećanja.
… To je u saglasju sa zakonima Vaseljene.
… Pisaćeš knjigu, rukovodeći se isključivo osećanjima i Dušom.
… Ovaploćena kroz znake i sklopove slova i reči u rečenicama, biće silnija od plamena Zoroastra.

 

nav-id:

Broj strana:

Pismo:

Format:

A114527

187

Ćirilica

21 cm

19. Oktobar 2013

Jovan Kurbalija

Procitao sam svih devet knjiga iz serije Zvoneci Kedri Rusije. I to vise puta. Te knjige u meni izazvase toliko lepa osecanja za Bozanskim aspektom i uopste za ispravnim zivotom na Zemlji, onako kako je Tvorac to zamislio za svoju decu. Hvala Bogu, da ce se stanje na planeti Zemlji menjati na bolje. Tvorac, pored ostalih Velikih dusa, posla i Svoju kci Anastasiju da nam otvori vrata rajskog zivota na zemlji. Da nam pokaze da se kljuc tih vrata uvek nalazio i sada je u nama..

21. Novembar 2015

Međunarodni Yoga Centar Mimi OM

Radujemo se Anastasiji

10. Maj 2017

Rada Radovic

Ove knjige,zakljucno sa \"Anastom\",predstavljaju nemerljivo blago.Ovde je jasno opisano ko i sta je Covek-vrhunsko delo Tvorca,kako sam upravlja svojim zivotom,i ko je to Iskoristio na takav nacin da od Sina Tvorcevog,Kreatora,napravi -Roba Bozijeg.Knjige ruse sve dogme,obaraju sve drustvene i religijske sisteme,ogoljavaju istinu do gole koze,bez ikakve filozofije,bez preterivanja,jasno pokazuju ko smo.Ako ste,do sada procitali gomilu knjiga iz ezoterije,popularne psihologije,religije,arheologije i slicno...bacite ih slobodno.Anastasija je objasnila sustinu.I to vrlo jednostavno.

05. Novembar 2018

dragana golubovic

HVALA BESKRAJNO, ANASTASIJI I VLADIMIRU NA OSECANJIMA POVRATKA KUCI.....NA PREPOZNAVANJU ISKONSKIH ISTINA I SECANJU, KOJE SE BUDI ISPOD POVRSINE GOMILE NEZNANJA I ZABLUDA SA KOJIMA ZIVIMO. NA SRECI, KOJA SE JAVLJA U GRUDIMA I NADIMA IH U PREPOZNAVANJU IZVORA...

Artikli na akciji

660,00 din 534,60 din

891,00 din 641,52 din

899,00 din 647,28 din

2.450,00 din

1.823,40 din

Ušteda: 626,60 din

Od istog autora