Izdavač: Mascom Records

Žanr: Rok, Gramofonske ploče

Cena :2.399,00 din


A1 My Little Red Book
A2 Softly To Me
A3 Hey Joe
A4 Signed D.C.
A5 7 And 7 Is
A6 Orange Skies
A7 Your Mind And We Belong Together
A8 She Comes In Colors

B1 Alone Again Or
B2 Andmoreagain
B3 Your Friend And Mine - Neil`s Song
B4 Good Times
B5 You Set The Scene 

Artikal nema komentare

Artikli na akciji

499,99 din 404,99 din

880,00 din 713,00 din

1.099,00 din 890,19 din

2.478,99 din

2.008,18 din

Ušteda: 470,81 din

Od istog autora