Čudne reči
Facebook Share Twitter Share

Čudne reči

Cena: 450,45 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Boda Ninković i Jovica Tišma, zajedno sa Ljubom Ninkovićem i sjajnom ekipom saradnika, osmislili su i snimili album pesama za decu „Čudne reči“.

„Čudne reči“ su CD ozbiljnih pesama za decu. To ne znači da pesmice nisu vesele, zabavne i duhovite, već da su ozbiljno i s poštovanjem prema deci smišljene, napisane, odsvirane, otpevane i snimljene.

„Čudne reči“ su namenjene deci od šest do devet godina. U tom uzrastu lagano prerastaju one lepe pesmice nastale sedamdesetih godina prošlog veka koje se i danas rado slušaju, a opet, još uvek nisu dovoljno porasla da na pravi način vole i razumeju muziku koju mame i tate slušaju a mediji promovišu.

„Čudne reči“ su CD ljubavnih pesama koje još nisu porasle, pa zato pevaju o ljubavi prema finoći, roditeljima, drugarima, igri, detinjstvu, prirodi, muzici, selu, sportu, pričama, baki i deki, slavljima, lepim snovima, smejanju i radovanju…

„Čudne reči“ je otpevao Slobodan Boda Ninković. U nekim pesmicama su mu pomogli Emilija Ninković, Horić muzičkog centra Mimi, i Jocko. Ali, da bi oni imali šta da pevaju Ljuba Ninković je smislio muziku i aranžmane i skoro sve odsvirao. Skoro, jer su mu u nekim pesmicama pomogli Marija Tunić i Nebojša Neša Brdarić. Ali, da bi svi oni imali šta da pevaju i sviraju, tekstove pesmica je smislio i napisao Jovica Jocko Tišma.

CD:

01.Čudne reči
02.Metar i po sladoleda
03.Ako hoćeš zdravo telo
04.Lenji raša
05.Ja lav
06.Drugarski savet
07.Ja sam ona mudra faca
08.Gledaj pazi pa prelazi
09.O žiru i hrastu
10.Selo malo, selo dično
11.Niko nije rođen da bude sam
12.Stiže Deda Mraz
13.Niko nije rođen da bude sam (instrumental)
 

Kategorija:

nav-id:

bar-kod:

Muzika

A227220

9788689731446

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare