Aretha Franklin

Izdavač: Mascom Records

Žanr: R&B

Cena :499,00 din

1. Baby I Love You 2. I Say a Little Prayer 3. (You Make Me Feel Like) A Natural Woman 4. Day Dreaming 5. You and Me 6. Call Me 7. Oh Me Oh My (I'm a Fool for You Baby) 8. I'm in Love 9. Look into Your Heart 10. Crazy He Calls Me 11. Something He Can Feel 12. This Girl's in Love With You 13. Brand New Me 14. If You Don't Think 15. Ain't Nothing Like the Real Thing

Artikal nema komentare

Artikli na akciji

879,00 din 791,10 din

885,00 din 796,50 din

799,00 din 611,00 din

2.563,00 din

2.198,60 din

Ušteda: 364,40 din

Od istog autora