O nama

Knjižarski lanac Delfi otvorio je svoju prvu knjižaru 2009. godine u Beogradu sa željom da ponudi alternativu postojećim standardima u domaćem knjižarstvu. Naša iskrena posvećenost tom cilju je rezultirala time da danas Delfi lanac broji 43 knjižare na prestižnim adresama u gradovima širom Srbije, dva gift šopa u Beogradu, preko 80.000 naslova domaćih i stranih izdavača u ponudi, raskošan gift program, multimediju i video-igre. Mislili smo i na profilisane knjigoljupce, pa tako u ponudi imamo i stripove, mange, board games, knjige na stranim jezicima, kolekcionarske predmete i replike. A za one koji osim knjiga traže i druge medije ili poklone, u svim našim knjižarama mogu naći poklon-vaučere, a u dve glavne beogradske knjižare, u Knez Mihailovoj ulici i u SKC-u, mogu se kupiti i vinili. U prodaji takođe imamo i ulaznice za sve događaje u Srbiji.

Naša internet knjižara, delfi.rs vodeća je onlajn knjižara u regionu, i u njoj se nalazi celokupan asortiman, od knjiga i stripova, preko gift programa, sve do vinila i poklon-vaučera. Baš kao što naš slogan kaže: sve dobre knjige su na jednom mestu, a danas i više od toga.

U želji da ponudimo ljubiteljima knjige što bogatije i raznovrsnije iskustvo, stvorili smo i aplikaciju za čitanje elektronskih knjiga, EdenBooks.rs koja nudi hiljade naslova na srpskom jeziku. Jedinstvena po tome što nudi više od samog readera, ova aplikacija spaja knjigoljupce na svojoj platformi i omogućava im da zajedno komentarišu, ocenjuju i ukrštaju svoja interesovanja.

Za one koji više vole tradicionalne medije, u našim knjižarama se od 2020. nalaze i besplatni primerci magazina Bukmarker, koji smo pokrenuli sa ambicijom da prenesemo aktuelne vesti iz sveta knjige, predstavimo nove naslove i ponudimo zanimljiv sadržaj o knjigama i čitanju uopšte.

A da čitanje knjiga ne bi bilo samo aktivnost koja podrazumeva osamu, otvorili smo i kafeterije Bukmarker koje posetiocima nude da provedu ugodan trenutak u društvu – sa knjigom ili bez nje. Tako je prva naša kafeterija, otvorena u knjižari Delfi SKC, postala kultno sastajalište ljubitelja knjige, ali i jedinstven prostor u gradu posvećen književnosti, gde se održavaju promocije, susreti sa piscima, potpisivanja knjiga, tribine, kvizovi, radionice za decu i sve što se vezuje za sferu kulture.

Naš čitalački univerzum ne prestaje da raste i na to smo veoma ponosni. Naravno, glavni deo toga čine naši posetioci, kupci i vredni ljudi koji rade u našem knjižarskom lancu. Bez svih vas i nas, čarolija čitanja ne bi bila ovako čudesno uspešna i lepa.

Uživajte u čitanju, čitajte sa uživanjem, jer kod nas su sve dobre knjige na jednom mestu.

_________________________________________________O nama:

Pun naziv pravnog subjekta: Delfi knjižare d.o.o
Sedište:
Kralja Petra 45, Beograd
Delatnost i šifra delatnosti: Trgovina knjigama na malo u specijalizovanim prodavnicama 4761
Matični broj:
20499753
Poreski broj:
105951900
---------------
Adresa za slanje pošte:
Kralja Petra 45, V sprat; Beograd
Kontakt telefon:
+381 11 7155050
Kontakt e-mail:
podrska@delfi.rs
Web adresa:
www.delfi.rs
Radno vreme direkcije:
08-17h