Prima 8, nemački jezik, udžbenik sa radnom sveskom za 4. godinu srednje škole

Prima 8, nemački jezik, udžbenik sa radnom sveskom za 4. godinu srednje škole

Grupa autora

Izdavač: Data status

Razred: Četvrta godina

Cena: 1.300,00 din

Besplatna isporuka za korisnike

Dostupnost po knjižarama

Ovaj artikal nije dostupan u knjižarama

Serija udžbenika Prima namenjena je učenicima gimnazija i srednjih škola koji nemački jezik uče kao drugi strani jezik. Prima za srednje škole logičan je nastavak serije udžbenika Prima za osnovnu školu, koja učenike prati od samog početka učenja nemačkog jezika u 5. razredu. Udžbenici slede istu proverenu metodologiju i donose mnoštvo zanimljivih sadržaja primerenih uzrastu i interesovanjima učenika u srednjim školama.
Udžbenici Prima za srednje škole kreirani su specijalno za srpsko tržište i potpuno su usklađeni sa zahtevima Nastavnog plana i programa za srednje škole, kao i sa Zajedničkim evropskim jezičkim okvirom. Serija vodi ka ostvarenju nivoa B1 i namenjena je učenicima kojima je ovo peta godina učenja nemačkog jezika.
Sistematična i dosledna obrada gramatike i vokabulara praćena je mnoštvom vežbanja, tempo napredovanja prilagođen je realnim mogućnostima učenika, a savremene i zanimljive teme i tekstovi kreirani su tako da zainteresuju i motivišu sve učenike. Radna sveska je integrisana sa udžbenikom, a sastavni deo kompleta je i audio CD koji sadrži kompletan audio-materijal iz udžbenika i vežbe izgovora. Na kraju udžbenika nalazi se dvojezični rečnik.
Udžbenici Prima su idealna podrška za pipremu DSD ispita! 

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Udžbenici

116

Latinica

Mek

28 cm

A136220

9788674784105

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare