Vesti

Slavimo četvrti rođendan knjižare Delfi u Valjevu

09. Avgust 2013
Tradicionalna kulturno-zabavna manifestacija „Tešnjarske večeri“ održaće se 27. put u Valjevu, kada će tokom održavanja ovog festivala, na više od 30 lokacija u gradu biće organizovano preko 100 programa, tako da će svaki posetilac pronaći nešto za svoju dušu.

Manifestaciji će se i ove godine u periodu od 9. do 17. avgusta priključiti knjižara Delfi u Valjevu koja će proslaviti i svoj četvrti rođendan.

U periodu od 20 do 23 sata u knjižari Delfi (Kneza Miloša 33) odobravamo dodatnih 30% popusta na 30 novih naslova. Spisak naslova potražite na kasi. Članski popusti ne važe. Količinski popusti važe.

Knjižara Delfi u Valjevu ove godine proslavlja četiri godine uspešnog poslovanja. Za vreme održavanja manifestacije zbog ljubitelja dobrih knjiga knjižara će raditi od 9 do 23 sata.

Tokom proteklih godina u knjižari su gostovali mnogobrojni pisci, a onima koji vole dobre knjige na jednom mestu, ova knjižara postala je omiljeno mesto. Opremljena po svetskim standardima, knjižara Delfi u Valjevu nudi bogat program kartolerije i gifta.

Dođite da se družimo i zajedno proslavimo rođendan knjižare Delfi u Valjevu!