Iskoristite 15% količinskog popusta!

Vesti

Promocija knjige ''Tata!'' Aleksandra Kothaja

12. Mart 2010
U subotu 13. marta u knjižari Delfi SKC, sa početkom u 17:30 sati, biće održana promocija nove knjige „Tata!“ autora Aleksandra Kothaja (AcaDeda).

O knjizi: Na ovom mestu autor obično stavi, ili da izvinete metne, neke kritike. I uvek su mnogo pohvalne, često mu ih ni rođena majka ne bi bolje i lepše napisala... E sad, nemoguće je da su sve knjige fantastične, neponovljive, prekretnice u istoriji književnosti, bla, bla... neko tu folira.

A opet, nikad nisam naišao na kritiku koja kaže „Ovo je obično đubre!". „Vrati se u školu mamlaze!" ili „Kakav smor!". Nema takvih... Tako da sam kritike i kritičare izbegao. Ne znam ni jednog, a i da znam šta će mi. Dobroj knjizi ne treba, lošoj ne pomaže!

Ako ste uzeli ovo u ruke i zanima vas kakva je knjiga, otvorite bilo gde. Kako padne. Tako je pisana da može da se čita i odnapred i od pozadi i gde otvoriš... Inače mrzim knjige sa fabulom, već sam mnogo mator da pamtim likove i odnose i kad će ona plava Amelija da odnese pismo bratu advokata Brajana kojim se razrešava incestuozna porodična saga Mertonovih... Begaj bre!

A ako baš imate nameru da nešto skrešete autoru u lice, svaki dan pre podne, a subotom i nedeljom naročito, sam na Kalencu. Vidimo se uz kafu! Bez obzira da li je to što imate da mi kažete dobro ili loše, kafa je na moj račun. Takav je red!

Kliknite ovde da pročitate odlomak knjige.
""