Iskoristite 15% količinskog popusta!

Vesti

Održana promocija knjige ''Tata'' Ace Dede

15. Mart 2010
U subotu, 13. marta, u knjižari DELFI SKC, održana je promocija knjige „Tata“ Ace Dede. Neformalno, bez dugih govora, autor je prisutnima na duhovit način zahvalio na doprinosu obeležavnja izlaska knjige u izdanju Bookinga. Poštovaoci njegovog rada služili su se šampanjcem i puslicama, koje je specijalno za ovu priliku napravila Acina supruga. Promocija je protekla baš onako kako ju je autor i zamislio – neobavezni razgovori prijatelja uz čašu dobrog pića.

I sama knjiga je takva, može da se čita od bilo koje strane i na bilo kom mestu. Slučajnim otvaranjem, zatekli smo se na strani na kojoj piše: „Laka literatura, nego šta! Laka za nošenje, laka za čitanje! Sad je ionako sve light, pa zašto ne i literatura. Ne boli glava, ne boli stomak, nema metafora, nema razmišljanja i zamišljanja šta je pisac hteo da kaže... Šta je hteo – to je i rekao!

Najgore što može da mi se desi je da se tiraž ne proda i da se knjiga ponovo preradi u toalet papir. Ali ni to nije bez veze, ima tu neke simbolike i to jake, ta veza dupe-glava! Bar je uvedena prerada, a ne kao nekad, da me koriste direktno!“

Među brojnim posetiocima bili su i fotograf Nebojša Babić, voditeljka Gorica Nešović i predstavnici Biblioteke grada Beograda.

""

""

""

""

""

""