Vesti

Knjižare Delfi na Sajmu knjiga 2017 – popusti do 75 odsto

19. Oktobar 2017
I ove godine Delfi nastupa na Sajmu knjiga pod sloganom „Pronađi svoju priču“. Prepoznajemo značaj Međunarodnog sajma knjiga tako da u čast ove velike manifestacije u Hali 4 Beogradskog sajma otvaramo najveću knjižaru na Sajmu po ugledu na naše knjižare trudeći se da deo te atmosfere prenesemo i na Sajam knjiga.

– Popusti do 75 odsto –

U Hali 4 na Delfi štandu izložićemo više 10.000 najaktuelnijih naslova na srpskom i engleskom jeziku tako da svi posetioci Sajma knjiga na jednom mestu mogu pronaći najnovije knjige domaćih izdavača i knjige tek objavljene u Velikoj Britaniji i Americi.Na našem štandu možete da očekujete sve nove naslove i hitove sajma na jednom mestu sa odličnim popustima. Na štandu knjižara Delfi važiće popust na nove naslove domaćih i stranih izdavača: 15% na kupovinu do 4 knjige (uz flajer sa Laguninog štanda popust je 20%), popust 20% na 5 i više knjiga (uz flajer sa Laguninog štanda popust je 25%), popust 25% na 9 i više knjiga (uz flajer sa Laguninog štanda popust je 30%).Poseban popust od 50% pa čak do 75% važiće za knjige u izdanju Paideje, Stubova kulture i Profila. Disney knjige izdavača Sun Promo biće snižene za 50%. Za odabranih 100 Laguninih naslova važiće popust od čak 50% dok će pojedine knjige na engleskom biti snižene za 50% i 75%, a spremili smo i akciju „5 za 999“.Pored knjiga očekuje vas i bogat asortiman najraznovrsnijih artikala gift programa, proizvoda renomiranih evropskih dizajnera i brendova koji će biti na popustu od 15% dok će pojedini artikli biti na popustu do čak 40%.

– Potpisivanja na štandu –

Na Delfi štandu tokom Sajma knjiga organizujemo predstavljanje novih naslova domaćih autora. Pisci koji će se družiti sa čitaocima i potpisivati knjige su: Mirjana Bobić Mojsilović, Uroš Petrović, Aleksa Gajić, Ljubivoje Ršumović, Vuk Drašković i Marko Vidojković. Detaljan raspored potpisivanja knjiga na štandu knjižara Delfi možete pročitati OVDE.

– Popusti na sajtu www.delfi.rs tokom Sajma knjiga –

Tokom Sajma knjiga, od 22. do 29. oktobra, pored redovnog popusta od 15% na sve knjige domaćih izdavača na sajtu knjižara Delfi – www.delfi.rs – važiće i dodatni količinski popust od 15% koji se ostvaruje kupovinom tri ili više knjiga.

Za porudžbine iz Srbije čija vrednost je veća od 2000 dinara dostava je besplatna.