Vesti

Delfi knjižare na 64. Beogradskom sajmu knjiga – Veliki popusti za veliki jubilej

16. Oktobar 2019
Najveća kulturna manifestacija u regionu, Beogradski sajam knjiga, u nedelju 20. oktobra biće otvoren po 64. put. Delfi knjižare će na ovogodišnjem Sajmu proslaviti svoj 10. rođendan, što će biti propraćeno brojnim akcijama, velikim popustima i iznenađenjima za ljubitelje čitanja.


Popusti i akcije

Na štandu Delfi knjižara u hali 4 posetioce očekuje fantastična ponuda knjiga domaćih i stranih izdavača, kao i sjajan izbor gift artikala. Veliku ponudu prate i veliki popusti i akcije, pa će tako biti moguća kupovina novih književnih hitova uz velike količinske popuste:
  • 15% popusta na kupovinu do 4 knjige (uz flajer sa Laguninog štanda popust je 20%),
  • 20% popusta na 5 i više knjiga (uz flajer sa Laguninog štanda popust je 25%),
  • 25% popusta na 9 i više knjiga (uz flajer sa Laguninog štanda popust je 30%).

Pored navedene skale, kupce očekuju i akcija „3 knjige za 999 dinara“, odabrani naslovi imaće 50% sniženu cenu, dok će svi gift artikli imati 15% sniženu cenu.

Čitaoce koji preferiraju knjige na engleskom obradovaće najnoviji svetski hitovi koji će se naći na sajamskim policama Delfi knjižara, na kojima će se naći i najveći svetski hit – „Testaments“ Margaret Atvud, kao i mnogi drugi hit naslovi najvećih izdavača.Internet prodavnica www.delfi.rs će i tokom sajma imati popuste od 15% na knjige domaćih izdavača, a za kupovinu 3 ili više knjiga obezbeđen je količinski popust od dodatnih 10%. Poštarina je besplatna za sve porudžbine iz Republike Srbije u vrednosti iznad 2.000 dinara, dok je za porudžbine iz inostranstva obezbeđena brza isporuka preko kurirske službe DHL.

Za vreme trajanja Sajma, rokovi za dostavu će biti produženi na pet radnih dana, te vas molimo da imate to u vidu prilikom kupovine.

Sve kupce na Sajmu knjiga očekuje i poklon vaučer za preuzimanje besplatne e-knjige u vrednosti do 500 dinara u okviru aplikacije „Delfi knjižare“ koju možete preuzeti ovde.

Potpisivanja na štandu

Gosti na štandu biće Dr Nele Karajlić, Uroš Petrović, Marko Vidojković, Mirjana Bobić Mojslović, Snežana Radojičić i Vanja Bulić koji će se družiti sa čitaocima i potpisivati svoje knjige, a detaljan raspored potpisivanja možete pogledati ovde.

Pogledajte mapu na kojoj su obeležene pozicije štandova Lagune i Delfi knjižara.

Sajamska groznica u vašem gradu

Knjižarski lanac Delfi obradovaće i čitaoce koji nemaju mogućnost dolaska na 64. Beogradski sajam knjiga, jer će se u svim Delfi knjižarama, koje se nalaze u 22 grada širom Srbije, važiti i svi sajamski popusti.

Sve o Sajamskoj groznici možete videti ovde, a spisak svih Delfi knjižara se nalazi ovde.

Delfi knjižare na Sajmu obrazovanja i nastavnih sredstava

Na teritoriji Beogradskog sajma, u hali 2B, od 23. do 27. oktobra održaće se i 50. Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava na kome će Delfi knjižare takođe imati svoj štand na kome će predstaviti edukativne knjige, gift artikle i sredstva za pomoć prilikom učenja i nastave.