Vesti

Obaveštenje o besplatnoj isporuci

30. Mart 2020
U danima kada smo svi u obavezi da poštujemo odredbu o karantinu, i da što više vremena provodimo u svom stanu, sigurni smo da nema boljeg prijatelja od knjige. Kako bi ovo vreme što lakše podneli, Laguna i Delfi knjižare rešile su da svim ljubiteljima književnosti omoguće besplatnu isporuku za sve porudžbine sa www.laguna.rs i www.delfi.rs.Besplatna dostava se odnosi na sve online porudžbine sa teritorije Republike Srbije izuzimajući akciju „3 knjige za 999 dinara“ i važi do 15. aprila.

Najljubaznije vas molimo da imate razumevanja za kurire koji će vas, možda, u skladu sa pravilima svog poslodavca, zamoliti da pošiljku preuzmete ispred zgrade.


Ovom prilikom, želeli bismo da vas pozovemo da se uključite na foto-konkurs #ČitamKodKuće koji traje do 6. aprila. Neophodno je da za svaku fotografiju iskoristite heštegove #ČitamKodKuće i #LagunaKnjige, da imate otključan Fejsbuk i Instagram profil, i da živite na teritoriji Republike Srbije. Više o samom konkursu i nagradama možete pročitati ovde.

O tekućim akcijama i popustima, za koje ne važi besplatna dostava, možete se informisati ovde i ovde.

Uživajte u čitanju!