Vesti

Akcija „3 za 999“ samo u knjižarama do 10. juna

20. Maj 2020
Omiljena akcija onih koji vole knjigu i čitanje počela je u svim Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori!Od 20. maja do 10. juna 2020. očekuje vas sjajan izbor od čak 100 naslova koje možete kupiti na akciji „3 za 999“.

Jedini problem je šta da odaberete! Ako spisak započnemo klasikom svetske književnosti „Beži, Zeko, beži“ Džona Apdajka, dodaćemo i knjigu velikog Amosa Oza „Juda“ i dobitnicu Nobelove nagrade za književnost Svetlane Aleksijevič i potresna sećanja dece koja su preživela Drugi svetski rat u knjizi „Poslednji svedoci“.

Drugi spisak počinjemo knjigom priča Džordža Sondersa „Deseti decembar“, dodajemo „Tigrovu ženu“ Tee Obreht i savremene arapske zabranjene priče „Dvanaest nemogućih“.

Ako ste ljubitelj domaće književnosti, onda vam skrećemo pažnju na roman „Četiri kiše“ Ljubice Arsić, „Forenziku Itake“ Vuleta Žurića, „Kozje uši“ Vladislave Vojnović i roman „Pilot tramvaja“ Jovice Aćina. Ostale naslove na akciji možete pogledati ovde.

Akcija se održava samo u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca, gde možete potražiti ceo spisak od 100 naslova. Drugi popusti – članski, količinski i redovni – neće važiti za naslove sa ove akcije. Akcija ne važi na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.