Vesti

O ljubavi, mržnji i opsesiji – roman „Opaki momak“ L. Dž. Šen u prodaji od 17. septembra

14. Septembar 2020
Opaki momak“ je erotski roman L. Dž. Šen, bestseler autorke Njujork tajmsa.

Emilija i Opaki su glavni junaci ove priče o ljubavi, mržnji i opsesiji.

Emilija: Baka mi je jednom rekla da su ljubav i mržnja isto osećanje izraženo u različitim okolnostima. Strast je ista. Bol je isti. Čudnovata uzbuđenja koja pene u grudima? Ista su. Nisam joj verovala dok nisam upoznala Barona Spensera. On je postao moj košmar. Onda je košmar postao stvarnost. Mislila sam da sam mu pobegla, da će zaboraviti da sam postojala. Ali kada se vratio, udario je jače nego što sam verovala da je moguće. I kao domine – pala sam.

Opaki: Lepa i neuhvatljiva kao cvetanje trešnje. Pre deset godina ušla je u moj život nenajavljeno i okrenula ga naglavačke. Emilija Leblank je potpuno zabranjena teritorija za mene. Bivša devojka mog najboljeg prijatelja. Žena koja zna moju najmračniju tajnu, ćerka posluge unajmljene da vodi računa o našem imanju. To je trebalo da me odvrati od nje, ali nije. Ona me mrzi. Pa šta. Biće joj bolje da počne da se navikava na mene.

L. Dž. Šen je bestseler autorka savremenih erotskih romana. Živi u Kaliforniji sa suprugom, sinom i mačkom. Kada ne piše, uživa u dobroj knjizi i čaši vina i gleda omiljene serije na HBO-u i Netfliksu.

Roman „Opaki momak“ možete pronaći od četvrtka 17. septembra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.