Vesti

Nova avantura za tinejdžere Roberta Takariča– „Upomoć! Izgleda da sam se zaljubila“ u prodaji od 18. septembra

15. Septembar 2020
Urnebesan i dirljiv roman Roberta Takariča, autora koji odlično poznaje lepotu i probleme odrastanja „Upomoć! Izgleda da sam se zaljubila“ je priča o ljubavi i problemima adolescenata.

Oli ide u šesti razred u osmoj školi jer se stalno seli, ali i u njoj je izgleda kao i u drugim školama: imate stare kružoke, ljubitelje dečaka, likovnu sekciju, sekciju krava na bretele, košarkaše, ribolovce, izgubljene, pogubljene i one koji se nikako nisu snašli. Oli postaje urednica emisije „Školski dnevnik“, a ljubav je ludilo koje zahvata njene drugarice (mada su neke od njih lude i bez ljubavi).

A da li Oli zaista misli da ljubav samo nju zaobilazi?

„Kada konačno shvatiš da si mnogo pametna i nisi kao druge devojlčice .... onda se, eto tako iz čista mira zaljubiš i ništa više nije kao juče i kao nekada pre leta. Upomooooooooooć!“, poručio je Takarič povodom nove knjige.

Profesor i pedagog drame, dramski pisac i pisac za decu, Robert Takarič je dobitnik prestižnih nagrada za svoje stvaralaštvo, kao što su „Mali Princ“, „Neven“, „Dositejevo pero“…

Roman „Upomoć! Izgleda da sam se zaljubila“ možete pronaći od petka 18. septembra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.