Vesti

Mudra i duhovita knjiga „Kupi sebi te proklete ljiljane“ u prodaji od 24. septembra

22. Septembar 2020
Knjiga „Kupi sebi te proklete ljiljane“ zanimljivo je delo Tare Šuster, potpredsednice TV kanala „Komedi sentral“. Istovremeno je i autobiografija i zabavan vodič o tome kako da živimo život najbolje što možemo.

Autorka otvoreno govori o najtežim iskustvima, kako je od faze lečenja na svoju ruku i sabotiranja same sebe uspela da povrati kontrolu nad životom. Ona ne samo da pruža veoma konkretne i korisne savete, već sa čitaocima deli živopisne priče zahvaljujući kojima imate utisak da niste toliko usamljeni na ovom svetu.

„Godinama sam osmišljavala put svog emocionalnog oporavka i danas verujem da mogu da vam dam spasonosne savete o tome kako da se brinete o sebi i kako da se prema svojoj duši i telu ne ophodite kao prema zapaljenom kontejneru u ljudskom obliku“, piše, između ostalog, Tara Šuster u svojoj knjizi.

Tara Šuster je potpredsednica sektora za talente i razvoj na kanalu „Komedi sentral“. Izvršni je producent emisije „Ki i Pil“ (Key & Peele), koja je osvojila nagrade Emi i Pibodi, emisije „U ponoć“ (@ Midnight), za koju je dobila nagradu Emi, i brojnih serija, među kojima su: „Another Period“, „Detroiters“ i „Hood Adjacent“. Njeni komadi izvođeni su na Međunarodnom festivalu alternativnog teatra u Njujorku, a tekstovi su joj objavljivani u časopisu Njujorker. Živi u Los Anđelesu.

Ispunjen biserima mudrosti, ovaj dnevnik uspona i padova pun je pogodak. „Kupi sebi te proklete ljiljane“ možete pronaći od četvrtka 24. septembra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.