Vesti

Požurite, Dečji dani kulture ulaze u finale!

23. Septembar 2020
Draga deco, roditelji, bake, deke, tetke, strine... Dečji dani kulture ulaze u finale! Samo do nedelje 27. septembra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs možete iskoristiti velike popuste na knjige za decu i mlade.Popusti na Lagunina izdanja za jednu dečju knjigu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35%, a za četiri i više knjiga 40%. Na sajtu delfi.rs navedena skala popusta će se primenjivati i na Dexy Co i Egmontova izdanja i ne može se kombinovati sa popustima na izdanja drugih izdavača. Popust na naslove drugih izdavača kao i na odabrani gift program biće 20%.

Naslove na popustu do 40% možete pogledati ovde.

Naslove na popustu od 20% možete pogledati ovde.

Odabrani gift na popustu od 20% možete pogledati ovde.

Od početka Dečjih dana kulture među najtraženijim naslovima je knjiga Andije Miloševića „Medved Rajko i pčela Darko“, „Fazoni i fore 3“ Ljube Ršuma, klasik književnosti za decu „Zmajeva riznica“ čika Jove Zmaja, kao i nova knjiga Roberta Takariča „Upomoć! Izgleda da sam se zaljubila“. Veliku pažnju privukla je i knjiga „Bili Ajliš: vodič za fanove“.

Uz svaku kupovinu Laguninih naslova obezbedili smo poklone prijatelja manifestacija, a isporuka je besplatna za sve porudžbine preko sajtova www.laguna.rs i www.delfi.rs na teritoriji Republike Srbije do kraja trajanja akcije.

Kompletan spisak maloprodajnih objekata u kojima se održavaju Dečji dani kulture potražite na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs, a navedeni popusti se ne mogu sabirati sa drugim popustima i akcijama.

Čekamo vas do 27. septembra jer najbolje je biti u igri sa knjigom!