Vesti

Edukativna knjiga o ekologiji – „Velika zelena knjiga“ u prodaji od 3. oktobra

01. Oktobar 2020
Lavirinti, skrivalice, igre pamćenja, kvizovi i drugi zabavni zadaci za učenje o ekologiji kroz igru sabrani su u sjajnoj „Velikoj zelenoj knjizi“ namenjenoj malim školarcima.

Vidiš li sebe kao eko-junaka?

Planeta Zemlja je čudesno mesto na kome živi mnogo neverovatnih živih bića – među kojima si i ti. Ali Zemlja je u opasnosti – klima na njoj se menja zbog porasta temperature. Uzrok je delom i ono što mi ljudi radimo. I tu nastupaš TI, čudesni eko-borac!

Postoji mnogo načina na koje možemo da čuvamo planetu, a sve počinje od učenja. Pomoću zabavnih zadataka i sinhronizovanih podataka ova eko-knjiga će te naučiti svemu o očuvanju životne sredine – od solarne energije i recikliranja do toga kuda odlazi otpad.

Spremi se da kroz igru naučiš da čuvaš planetu!

Rešavaj zadatke i saznaj pregršt zanimljivosti o planeti Zemlji. Pomozi pčeli da stigne do košnice, kupuj na pijaci od zemljoradnika i popravi bušne cevi da ne rasipaš vodu. Savršena za buduće eko-borce, „Velika zelena knjiga“ sadrži više od 70 zadataka i kvizova za znatiželjnu decu, uz koje će se satima zabavljati dok uče o ekologiji i našoj planeti.

„Veliku zelenu knjigu“ možete pronaći od subote 3. oktobra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.