Vesti

Dani „Đubreta“ u knjižari Delfi SKC

16. Novembar 2020
Od kada je objavljen, novi roman Marka Vidojkovića „Đubre“ ne prestaje da intrigira čitaoce, stoga ne čudi da je već 45 dana najčitanija knjiga u Srbiji!Dani „Đubreta“ i bezbedno potpisivanje knjiga održaće se 19. i 20. novembra u knjižari Delfi SKC.

„U ovim teškim danima za zdravstveni sistem dugo sam se lomio na koji način da čitaocima ’Đubreta’ potpišem primerke. Najpre sam želeo da to radim ispred knjižara, pa sam odustao jer ne bih mogao da kontrolišem kolika će se gužva napraviti. Na koncu, pali su mi na pamet Dani ’Đubreta’, nešto što niko nikada nije radio, a nadam se i da neće morati u budućnosti. Svi koji žele dobiće svoje posvete na ’Đubretu’, a nećemo se ni videti. Budite odgovorni, nosite maske, držite distancu. Pobedićemo.“

Sve što treba da uradite je da u četvrtak 19. novembra donesete svoj primerak „Đubreta“ u knjižaru Delfi SKC u bilo koje doba dana. Na poslednjoj stranici grafitnom olovkom napišite kako treba da glasi posveta. Prilikom ostavljanja primerka knjige, kolege će uz tekst vaše posvete napisati broj koji ćete i vi dobiti kao revers.

Narednog dana, 20. novembra, svoj potpisani primerak možete preuzeti u knjižari.

Potpisani primerci „Đubreta“ su dostupni na sajtu laguna.rs, ali sada možete imati i posvetu samo za sebe!

Knjižara Delfi SKC radiće skraćeno od 9 do 21 sat zbog novih mera Kriznog štaba.

Vidimo se u knjižari Delfi SKC 19. i 20. novembra.