Vesti

Život je u tvojim rukama – „Kreiraj sopstvenu krizu srednjih godina“ u prodaji od 21. novembra

19. Novembar 2020
Da sama okušaš sreću u Brazilu, idi na 151.

Ako hoćeš tetovažu, pređi na 147.

Da spališ kuću, pređi na 145.

Mi smo odrasle osobe i sve imamo svoje žute minute. Kad prođe neka decenija zrelog života, teško je shvatiti kako si se iz pretežno simpatično bezbrižne devojke od dvadeset i nešto godina pretvorila u ženu koja razmišlja o razvodu jer joj se muž vratio sa kursa meditacije odlučan da jede samo sirove namirnice.

Negde na polovini života se pojavi pitanje kako smo se zadesili tu gde smo i postoji li izlaz. Morao je da postoji presudni trenutak, ali ne postoji način da se krene iznova u nadi da će krajnji rezultat biti bolji.

Ili postoji? Evo šanse da isprobate sve puteve kojima niste krenuli: poliamoriju, ajahuasku, mlađe muškarce, prosvetljenje, neverstvo, botoks, ili jednom zasvagda recite šefu gde može da turi svoj posao... Ali pazite: svaki izbor ima cenu.

Do suza komične, zastrašujuće prepoznatljive, pred vama su nevolje savremene krize srednjih godina, da vas ponesu na neka mesta koja ćete – nadajmo se – u stvarnom svetu uspeti da zaobiđete.

„Kreiraj sopstvenu krizu srednjih godina“ možete pronaći od subote 21. novembra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs.