Vesti

Poklon-vaučeri – siguran izbor za savršen poklon

30. Novembar 2020
Tokom predstojećih praznika odlučite se za simboličan poklon i obradujte svoje najmilije, poslovne saradnike i kolege. Delfi knjižare vam nude mogućnost kupovine vaučera u vrednosti od 1000, 3000 i 5000 dinara, koji se u našim knjižarama mogu zameniti za celokupan gift program, Lagunina izdanja, naslove svih domaćih izdavača, ali i knjige na engleskom jeziku.Na upit vam možemo obezbediti i vaučere u drugim apoenima. Vaučere možete poručiti i na sajtu www.delfi.rs, a više detalja možete pronaći ovde.

Posebna pogodnost za pravna lica jeste izrada elektronskih vaučera, za koje vam pored serijskog broja dostavljamo i sigurnosni kod koji kupci mogu iskoristiti u bilo kojoj Delfi knjižari. Ovo je proveren i u potpunosti siguran model i na ovaj način sarađujemo sa mnogobrojnim domaćim kompanijama. Planiramo da svim našim kupcima pružimo mogućnost da plaćaju vaučerima i prilikom onlajn kupovine. Spisak knjižara u kojima možete kupiti i iskoristiti poklon-vaučere možete pogledati ovde. Za sva dodatna pitanja, kao i za izradu predračuna možete pozvati naš kol-centar za pravna lica: 011/7155-802.

Koju god opciju izaberete, verujemo da ćete biti zadovoljni i da ćete ovim divnim gestom obradovati člana porodice, prijatelja ili kolegu.