Vesti

Ispunite svoje praznične želje uz Visa premium kartice

01. Decembar 2020
Bez obzira na to da li tražite omiljenu knjigu za sebe ili poklon za svoje bližnje, iskoristite Visa premium pogodnosti i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs kupujte onlajn uz popust od 30% na Lagunina izdanja, 20% na strana izdanja, izdanja drugih izdavača, gift program i ostali asortiman. Popusti ne važe za vaučere, udžbenike, ulaznice i Lagunine komplete.


I to nije sve. Ukoliko koristite eDen Books aplikaciju za čitanje knjiga odaberite eDen Premium paket do 15. januara, platite Visa Premium karticom i dobijate tri meseca besplatne pretplate koja važi od trenutka registrovanja.

Ovo je sjajna prilika da dopunite kućnu biblioteku novim naslovima. Pored međunarodnih hitova, među kojima su novi romani Fredrika Bakmana „Medvedgrad“, Petera Handkea „Drugi mač“ i „Prva damska detektivska agencija“ Aleksandra Mekola Smita, za ovu priliku izdvajamo i dugoočekivanu završnicu epske pripovesti Nenada Gajića „Bajka nad bajkama – Treća noć“, ljubavni roman o pisanju romana „Srce moje“ Mirjane Bobić Mojsilović, kao i peti deo nagrađivanog serijala za školarce „Okean od papira 5: Uteha tame“ Zorana Penevskog.

Akcija traje od 1. decembra do 15. januara i važi samo za Visa premium kartice na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

Za sve porudžbine plaćene Visa premium karticom dostava je besplatna.

Akcija važi za kupovinu sa Visa premium karticom izdatom na teritoriji Republike Srbije.