Vesti

Od 18. decembra novi praznični broj časopisa Bukmarker i mnogo ekskluzivnih priča

10. Decembar 2020
Nadamo se da vam se dopao prvi broj časopisa Bukmarker koji smo kreirali tako da svaki knjigoljubac pronađe priču za sebe.

Iako je kreiranje vizuelnog identiteta i sadržaja prvog broja bio vrlo izazovan zadatak, osmišljavanje i priprema drugog broja bili su još veća odgovornost, jer želimo da opravdamo vaša očekivanja.

Zato smo za ovo praznično izdanje Bukmarkera pripremili mnogo ekskluzivnih tekstova.

Otvaramo broj razgovorom sa nobelovcem Peterom Handkeom i njegovim prevodiocem na srpski Žarkom Radakovićem, a nastavljamo sa zanimljivim intervjuima sa popularnim glumcem i piscem pesmica za decu Andrijom Miloševićem, autorkom bestselera „Crveni adresar“ Sofijom Lundberj, kao i sa nemačkim slavistom Robertom Hodelom, koji je napisao biografiju našeg velikog pisca Dragoslava Mihailovića „Reči od mramora“.

Kako je kraj godine prilika za sumiranje svega što smo u njoj uradili, tako su svoje mesto u ovom broju našle najbolje knjige savremene književnosti, kao i klasici za sva vremena – naravno, uz sve ostale rubrike koje ste zavoleli u prvom izdanju, poput Tajni pisaca, Delfi kutka, kolumni, preporuka knjižara ili Novog ulova.

Od petka 18. decembra časopis Bukmarker dobijate na poklon pri svakoj kupovini u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, a novi broj možete očekivati svakog meseca.

Uživajte u čitanju!