Vesti

Ljubavna poezija ili proza – VISA kartica donosi više

05. Februar 2021
U periodu od 5. februara do 8. marta sve korisnike VISA kartica očekuje sjajna pogodnost, dodatni popust* od 10% na ceo asortiman na delfi.rs!

Dodatni popust se sabira sa postojećim fiksnim i količinskim popustima na sajtu delfi.rs, ali se ne može kombinovati sa drugim akcijama.


Ljubavna poezija ili proza, odličan gift asortiman, igračke: za šta god da se odlučite, dobijate više.

Nabavite knjige pisaca nagrađenih Ninovom i Vitalovom nagradom, „Kontraendorfin“ Svetislava Basare ili roman „Ljudi bez grobova“ Enesa Halilovića. „Detinjstvo slavnih ljudi“ je knjiga kojoj će se mališani veoma obradovati, a tu je i izuzetna knjiga „SPQR: Istorija starog Rima“ iz pera vodećeg svetskog stručnjaka za istoriju stare rimske civilizacije Meri Bird i još mnoge druge.

Za sve porudžbine plaćene VISA karticama, uz navedeni popust, važiće i besplatna isporuka na teritoriji Republike Srbije.

Korisnici VISA Premium kartica ostvaruju i besplatnu tromesečnu pretplatu za eDen books aplikaciju za elektronsko čitanje knjiga, što im čini dostupnim biblioteku od preko 1500 naslova i veliki izbor knjiga u svakom trenutku na telefonu ili tabletu.

*Popust se ne odnosi na vaučere, udžbenike i ulaznice.