Iskoristite 15% količinskog popusta!

Vesti

Agende i kalendari na fantastičnom popustu u svim Delfi knjižarama i na sajtu delfi.rs

23. Februar 2021
Dobra agenda i kalendar neophodni su nam saveznici u savladavanju svakodnevnih obaveza. Njihova praktičnost najvažnija nam je karakteristika pri izboru, a još kad su originalno dizajnirani, onda su i lep ukras na radnom stolu, odnosno u radnom prostoru ili na zidu sobe.

Imamo odličnu vest za sve one koji su u potrazi za novom agendom, kao i za one koji još uvek nisu našli kalendar po svom ukusu ili im je potreban novi. U svim knjižarama Delfi i na sajtu delfi.rs u toku je odlična akcija – agende i kalendari za 2021. godinu nalaze se na popustu od 30%.

Na akciji se, između ostalog, nalaze agende-beležnice Tex Pocket, minimalističkog dizajna, sa kalendarom na tri jezika i nedeljnim pregledom. Tu su i ženski rokovnici sa koricama očaravajućeg, atraktivnog dizajna, u koje možete upisati aktivnosti, obaveze, kao i sve ono što se nalazi između toga. Sadrže nedeljni planer za 2021. sa satnicom i motivacionim porukama, „to-do“ listu i „vision board“ za prioritete i top ciljeve. GreenLine Diary agende, takođe fenomenalnog dizajna, savršene su za sve one koji se zalažu za očuvanje životne sredine, jer su napravljene od FSC sertifikovanog papira. A zidni i stoni kalendari inspirisani Londonom, Njujorkom ili, na primer, Fridom Kalo, ulepšavaće vam mesece i dane.

Nabavite novu agendu i kalendar! Akcija traje do 17. marta 2021.