Besplatna isporuka za porudžbine iz Srbije.

Vesti

Ponovo rade kafeterije Bukmarker u Knezu, SKC-u i TC Galerija

07. Maj 2021
Od petka 7. maja ponovo ćete moći da uživate u omiljenim Bukmarker kafeterijama u Delfi knjižari SKC u Kralja Milana 48, Delfi knjižari „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48 i Delfi knjižari na 2. spratu BW Galerije shopping centra.Ako želite da u miru pijete kafu, čitate knjigu ili predahnete sa prijateljima, Bukmarker kafeterije su najbolje mesto za to. Specifičan i vrlo atraktivan ambijent, prostor okružen knjigama na najboljim lokacijama u gradu i sa originalnom ponudom kafa i osvežavajućih napitaka postaće vaše omiljeno mesto.

Posebnu pogodnost imaju članovi Laguninog kluba čitalaca koji uz karticu mogu iskoristiti popust od 15% na celokupnu ponudu u kafeterijama Bukmarker.

U ponudi su zanimljive kafe, šejkovi, kao i poseban specijalitet tea macchiato, napitak koji nas izdvaja od drugih.

Ovaj napitak nastao je na Tajvanu pre skoro 10 godina i s vremenom postao popularan pre svega u Vijetnamu, a kasnije i u celoj Aziji. U Bukmarker kafeterijama pravimo varijantu koja je prilagođena poznatim ukusima ovih prostora, kombinaciju slatkog i slanog, voćne ukuse u kombinaciji sa crnim, zelenim ili voćnim čajem. Zaista nešto nesvakidašnje.

Poseban deo u meniju posvećen je najpopularnijim kafama u Nemačkoj, Portugaliji, Hongkongu, Vijetnamu, Singapuru, Meksiku, Maroku.

Ako ste više za „take away“ varijantu, espresso, cappuccino, macchiato, caffe latte, nescafe ili domaća kafa su vam dostupni za samo 130 dinara.

Bukmarker kafeterije nude razne vrste čajeva, kao i izvrsno crveno i belo kuvano vino. Crveno vino, koje predstavlja toplu infuziju sa začinima i čajem od crvenog i tropskog voća, kao i belo vino koje je infuzija začina, jabuke i citrusa, savršen su odabir u hladnim zimskim danima.

Rock 'n' raw kolači zaista su posebni! Nema pečenja, šećera, glutena, kao ni veštačkih boja. Ovo su organski kolači u čijem se sastavu nalaze organski proizvodi poput voća, kakaoa, kokosa, čokolade, a umesto šećera koriste se urme.

Markirajte ove tri adrese na mapi i proverite zašto su kafeterije Bukmarker najliterarnije od svih beogradskih kafea.