Besplatna isporuka za porudžbine iz Srbije.

Vesti

Napeto, neizvesno, uzbudljivo – novi roman danske kraljice krimića „Staza smrti“

11. Maj 2021
Od autorke trilera „Zaboravljene devojčice“ Sare Bledel stiže nam novi biser nordijskog noara „Staza smrti“.

Luiz Rik, šefica specijalne jedinice Istražnog odeljenja, vraća se u službu nakon dužeg bolovanja. Ova elitna jedinica danske policije koja traga za nestalim licima dobija informaciju da je pre nedelju dana nestao jedan petnaestogodišnji sin mesara iz Valsea. Ubrzo nakon što preuzme potragu, Luiz shvata da bi ovaj slučaj mogao imati veze sa istragom smrti njenog momka, koja se odigrala pre mnogo godina.

Luiz će morati da se sretne sa osobama iz svoje prošlosti: porodicom bivšeg dečka, glavnim istražiteljem Kimom iz Holbeka, fanatičnim članovima neopaganističkog kulta, novinarkom Kamilom Lind… Otkrivajući komplikovane, smrtonosne veze žitelja malog grada, Luiz shvata gorku istinu i opasne tajne koje oni kriju.

Sara Bledel je autorka bestseler serijala o slučajevima detektivke Luiz Rik, koji je objavljen u 37 zemalja. Dobitnica je najprestižnije danske književne nagrade Golden Laurel.

„Staza smrti“ Sare Bledel u prodaji je od petka 14. maja u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.