Besplatna isporuka za porudžbine iz Srbije.

Vesti

Slavimo rođendan Delfi knjižare Banovo brdo i spremamo poklone!

12. Maj 2021
Jedna od prvih knjižara lanca Delfi i Lagunin klub čitalaca koja je otvorena u Beogradu 2009. godine nalazi se u Požeškoj ulici na Banovom brdu. Čitamo dobre knjige i družimo se više od decenije, a od prošle godine i u znatno većem prostoru na adresi Požeška 80.Dvanaesti rođendan knjižare proslavljamo u petak 14. i subotu 15. maja – ali mi poklanjamo!

Veselo rođendansko raspoloženje obeležiće i odlična akcija. Tokom slavljeničkih dana prilikom kupovine tri i više izdanja Lagune količinski popust će umesto dosadašnjih 10% iznositi čak 20%, a moći ćete da ga kombinujete i sa članskim popustima.

Preporučujemo novitete domaće, regionalne i svetske književnosti: roman Sonje Ćirić „Glasovi Žute sveske“, novu knjigu Vedrane Rudan „Puding od vanilije“, kapitalno izdanje „Diana Budisavljević“ koje je nastalo kao rezultat dvadesetogodišnjeg istraživanja istoričarke Nataše Mataušić, sjajnu knjigu priča Etgara Kereta „Poleti već jednom!“, „Svaki dan u godini 2“ Uvea Jonzona i mnoge druge.

Pozivamo vas da u odličnom raspoloženju zajedno proslavimo 12. rođendan Delfi knjižare Banovo brdo! Pored popusta, očekuju vas i sjajni pokloni kompanije Sarantis.

Radno vreme knjižare je od ponedeljka do subote od 9 do 21 sat.