Besplatna isporuka za porudžbine iz Srbije.

Vesti

Divno ilustrovane priče u stihu za najmlađe

15. Jun 2021
Predstavljamo vam savršene knjižice koje ćete čitati svojim mališanima pred spavanje – „Volim te zato što…“ i „Lepo spavaj, zlato moje“.


„Volim te zato što…“ je divna knjižica koja pokazuje da je ljubav jedno čarobno osećanje. Koga ti najviše voliš i u čijem društvu se osećaš bezbrižno i srećno – pitanje je koje ova knjiga postavlja malim čitaocima. Ilustrator knjige je Gavin Skot.

Glavna junakinja knjige „Lepo spavaj, zlato moje“ je mala slonica, koja na poklon dobija pokrivač napravljen od svoje stare odeće. Poziva mališane da joj se pridruže dok se priseća lepih uspomena i bezbrižno tone u san. Knjigu je ilustrovao Parvinder Sing.

Autorka ovih predivnih knjiga je Suzi Lin, koja je diplomirala na Univerzitetu u Lidsu, na Katedri za primenjenu umetnost u književnosti. Spisateljsku karijeru je započela pod drugim imenom, kao autor publicističkih knjiga za decu, nakon čega se posvetila pisanju slikovnica i kreativnih i edukativnih knjiga za decu.

Knjige „Volim te zato što…“ i „Lepo spavaj, zlato moje“ možete pronaći od petka 18. juna u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs.