Besplatna isporuka za porudžbine iz Srbije.

Vesti

Rođendan Delfi knjižare u Kragujevcu

24. Jun 2021
Delfi knjižara u Kragujevcu dobro je poznato i omiljeno mesto svih ljubitelja književnosti koji u njoj pronalaze najveći izbor domaćih i svetskih hitova, bogat gift program, kao i sve one sitnice koje upotpunjuju čitalački ugođaj. Knjižara „Radoje Domanović“ slavi 1. rođendan u novom prostoru (Kralja Aleksandra I Karađorđevića 30) u petak i subotu 25. i 26. juna – ali mi poklanjamo!


Veselo rođendansko raspoloženje obeležiće i odlična akcija. Tokom slavljeničkih dana prilikom kupovine tri i više izdanja Lagune količinski popust će umesto dosadašnjih 10% iznositi čak 20%, a moći ćete da ga kombinujete i sa članskim popustom.

Preporučujemo novitete domaće i svetske književnosti: roman Mirjane Bobić Mojsilović „Tvoj sam“, novu knjigu Slobodana Vladušića „Omama“, novi roman autorke bestselera „Biser koji je slomio školjku“ Nadije Hašimi „Kad je mesec nisko“, nagrađivani triler „Moja sestra serijski ubica“ Ojinkan Brejtvejt i mnoge druge.

Pozivamo vas da u odličnom raspoloženju zajedno proslavimo rođendan Delfi knjižare „Radoje Domanović“ u Kragujevcu! Pored popusta, očekuju vas i sjajni pokloni.